Кадър Пиксабей и Гугъл мапс5-годишно момченце като по чудо оцеля

...
Кадър Пиксабей и Гугъл мапс5-годишно момченце като по чудо оцеля
Коментари Харесай

Дете на 5 годинки оцеля като по чудо при инцидента с лифта в Италия

Кадър Пиксабей и Google мапс

5-годишно момченце като по знамение оцеля при случая с лифта в Италия. Детето е единственият оживял при рухването на кабинката. До момента жертвите на случая са 14, съобщи Асошиейтед прес, като се базира на управляващите, пише dir.bg.

Пет от жертвите са израелски жители - родителите, по-малкото братче, а също бабата и дядото на оцелялото дете, пристигнали дни по-рано да видят фамилията, което живеело в Италия.

Трагедията се разигра по линията на кабинковия лифт от известния град Стреза на брега на езерото Лаго Маджоре до връх Мотароне, който се издига на близо 1500 м над морското ниво. Кабинката е паднала от височина към 20 м след разкъсване, както наподобява, на основното въже. В кабинката е имало 15 души. Вчера управляващите оповестиха, че са починали 13 души, а две деца са откарани с медицински хеликоптер в болница в Торино.

Италианските управляващи са основали специфична комисия за разследване на случилото се. Министърът на превоза Енрико Джованини се чака да дойде през днешния ден на мястото.

Транспортното министерство заяви, че съгласно предварителна инспекция на данните за сигурност и поддръжка на въжената линия цялата структура на лифта е била реновирана през август 2016 година, а през 2017 година е била изработен обзор на поддръжката. В края на предходната година са били тествани самите въжета.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР