Кабинетът на Има такъв народ никога нямаше да мине, защото

...
Кабинетът на Има такъв народ никога нямаше да мине, защото
Коментари Харесай

Цонев назова кръга, срутил кабинета на ИТН

Кабинетът на " ИТН " в никакъв случай нямаше да мине, тъй като е първият от 1997 година, в който кохортата на Прокопиев и кръгът " Капитал " нямаха нито един министър. Това съобщи от парламентарната естрада зам.-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев, който влезе в спор с Христо Иванов от " Демократична България " по тематиката за задкулисието и дълбоката страна. Тази тематика ще я развиваме оттук-нататък, тъй като е значима за България, безапелационен бе Цонев.

Ето какво още сподели зам.-председателят на Движение за права и свободи:

" Колегите от дясно доста желаят да търсим корените на " дълбоката страна ", защото те, съгласно тях, са извор на бедите на България. Аз съм склонен с тях. По тази причина си мерим " буджаците ". Всички неща, които изброи Христо Иванов, се отнасяха за тях - и опорки, и дълбоката страна, и медии, и задкулисие, и всичко. Нали виждате в този момент по медиите какъв компактен кордон има от анализатори, които пазят тяхната теза. Знаете ли кое е общото им с тях - и техните татковци са от Централен комитет на Българска комунистическа партия. Дайнов, Кръстев, да не ги изреждам. Дайте да гледаме нещата не с розовите очила. Ако желаеме в действителност да реформираме страната си, в случай че желаеме да се освободим от всевъзможни зависимости, в случай че желаеме въпреки всичко да осъществим това, за което хората ни пращат тук, дайте да забележим кое е задкулисието и коя е " дълбоката страна ". Защото аз не чух никой министър-председател да каже, че Карадайъ му е дал петима министри, само че Борисов сподели, че Прокопиев му е дал. И въобще не е измамник. В случая не е.

Никога нямаше да мине кабинетът ви, сътрудници от " ИТН ". Не ви съчувствува, тъй като вие се нахвърлихте неоснователно върху Движение за права и свободи. Но да ви кажа за какво нямаше да мине. Защото това беше първият проектокабинет от 1997 година, в който кохортата на Прокопиев и кръга " Капитал " нямаха нито един министър.

Как си въобразявате вие, че ще ви поддържат подобен кабинет? Във всички кабинети имаше и ние ги изброихме поименно. Искате ли да стартира от кабинета на Костов, да мина през Сакскобургготски, през Станишев... Ще ви ги кажа един по един кои са министрите.





Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР