Журналисти от САЩ и Великобритания са реагирали емоционално на това,

...
Журналисти от САЩ и Великобритания са реагирали емоционално на това,
Коментари Харесай

Западни журналисти възмутени, че Тръмп отговаря на въпрос на руската агенция Sputnik

Журналисти от Съединени американски щати и Англия са реагирали прочувствено на това, че сътрудник на съветската новинарска организация Sputnik e съумял да зададе въпрос на американския президент Доналд Тръмп и той му е дал отговор .

По време на конференцията след срещата на Тръмп и вожда на Северна Корея Ким Чен-ун във Виетнам, Sputnik са попитали за опцията американски експерти да инспектират нуклеарните обекти на Северна Корея. Президентът дал отговор, че представителите на Вашингтон ще могат да проведат сполучливо инспекциите, като Съединени американски щати разполагат с нужните за това технологии.
 Ким Чен-ун и Доналд Тръмп не реализираха съглашение поради глобите онлайн
Ким Чен-ун и Доналд Тръмп не реализираха съглашение поради глобите

Съединени американски щати не са склонни да сключат договорка с КНДР

" Руската пропагандистка организация Sputnik преди малко зададе въпрос на Тръмп ", написа в " Туитър " кореспондентът на Yahoo News в Белия дом, като прикачи към известието връзка към някогашен материал на медията си за " подмолните действия на съветски новинарски (и пропагандистки) мрежи в Съединени американски щати ".

" Тръмп съумя да отговори на въпрос от съветската организация Sputnik. Разбира се ", написа от своя страна Саймън Маркс, който е президент и основен сътрудник на осведомителната организация Feature Story News.

Журналистът Хари Хортън, който е сътрудник в Белия дом, също означи в " Туитър ", че " Тръмп в този момент дава отговор на въпрос от съветската новинарска организация Sputnik ".
 Партията на Макрон отхвърля акредитация на RT и Sputnik за евроизборите
Партията на Макрон отхвърля акредитация на RT и Sputnik за евроизборите

Не са медии, а органи на пропагандата...

Журналистът от Си Ен Ен Джим Акоста, който е сътрудник на медията в Белия дом, и на който по-рано му беше отнета акредитацията за конференции в седалището на американския президент, също означи, че представители на държавните медии в Русия, Китай и водещия от телевизия Fox News Шон Ханити задават въпроси на конференцията.

В отговор Маргарита Симонян, основен редактор на интернационалната осведомителна организация " Россия Сегодня " и RT, предложи на американските публицисти да не се тормозят, а да свикнат с това .

Sputnik и RT са англоезични съветски държавни медии, жигосани на Запад като принадлежности на съветската ръководеща върхушка за разпространение на дезинформация и агитация. Те са извънредно обилно финансирани от Кремъл.
 Фейсбук блокира план на съветската RT, нарушаващ разпоредбите за бистрота
Фейсбук блокира план на съветската RT, нарушаващ разпоредбите за бистрота

За читателите е оставало скрито…
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР