Животът ни без телефон под ръка изглежда немислим. Когато някой

...
Животът ни без телефон под ръка изглежда немислим. Когато някой
Коментари Харесай

Ако половинката ви прави тези 6 неща с телефона си, може би ви кръшка

Животът ни без телефон на разположение наподобява невъобразим. Когато някой си не помни телефона, той се усеща потиснато, тъй като непрекъснато си мисли, че ще изпусне нещо значимо. Телефонът е изключително необходим и за работата ни. Благодарение на това откритие животът ни е по-лесен и по-организиран.

Телефонът е и наш компютър, с него сърфираме из интернет, работим, плащаме сметки и пазарим онлайн, програмираме и какво ли още не.

Информацията, която ни залива, в действителност е безкрайна. Но потреблението на телефона има и някои минуси. Най-лошо усещане прави, когато някой събеседник непрекъснато зяпа в телефона си и като че ли е на друго място. А това издава липса на почитание.

Ако половинката ви стартира неведнъж да прави по този начин, това евентуално издава липса на почитание или съществуване на различен обект на предпочитание. Но кои са 6-те знака, които демонстрират, че половинката може би ви изневерява или скоро следва да го направи?

 телефон

1. Не желае да виждате паролите му

Когато телефонът му е заключен, а вие желаете да го ползвате за малко, само че половинката ви необяснимо не ви го дава, това може да е знак, че той не желае да видите неща от неговото персонално пространство. Не е наложително той да се крие от вас поради друга жена, само че има възможност да е тъкмо това. Иначе за какво да го прави?

2. Получава известия от странни уеб сайтове

Ако мъжът до вас получава непрекъснато някакви вести, свързани със уеб сайтове, не е изключено това да са уеб сайтове за запознанства. Когато той не ви даде логичен отговор за какво непрекъснато телефонът му издава звуци или вибрира, съмненията ви предстоящо би трябвало да се засилят и да намерите време да се изясните.

 телефон

3. Трие позвънявания и известия

Изтриването на известия не е постоянно събитие. То се практикува само за изчистване на пространството. Още по-рядко се следи търкане на позвънявания - без значение дали са изходящи или входящи. Ако видите вашият човек да го прави, значи вероятността да ви лъже или крие нещо от вас е много огромна. 

4. Не желае да приказва пред вас

Ако половинката ви не подвига пред вас или когато му позвъни някакъв номер излиза на открито или отива надалече, с цел да приказва, значи сигурно желае да скрие нещо от вас.

 телефон

5. Винаги следи телефона да е с него

Ако някой влиза даже в тоалетната с телефона си, това може да е нездравословен табиет. Но в случай че половинката ви го прави непрекъснато, сигурно има нещо гнило в цялата работа. Очевидно го е боязън да не видите нещо, което не би трябвало да виждате.

6. Рови се във вашия телефон

Приятелят ви може да не ви разрешава да му ровите в телефона, само че държи непременно да прегледа вашият. Най-вероятно по този начин се застрахова в случай че ви кръшка, с цел да има нещо което да употребява против вас, когато го разкриете.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР