МАЯМИ ГАРДЪНС, Флорида (AP) — След като загубиха шепа ключови

...
МАЯМИ ГАРДЪНС, Флорида (AP) — След като загубиха шепа ключови
Коментари Харесай

Делфините добавят дълбочина на пасовете в проекта за НФЛ и отговарят на нуждата си от получателя

МАЯМИ ГАРДЪНС, Флорида (AP) — След като изгубиха шепа основни участници в свободната организация и пуснаха още няколко, с цел да спестят пари, Маями Делфините използваха драфта на НФЛ, с цел да прибавят дълбочина с играчи, за които считат, че могат да се развият в титуляри.

Генералният управител Крис Гриър възприе метода печели в този момент през последните два сезона, добавяйки скъпи звезди, в това число Тайрийк Хил и Джалън Рамзи през последните два сезона свободна организация и правене на покупко-продажби за създаване на състезаващ се лист. Гриер към момента желае да завоюва, даже откакто избра няколко играчи със недопечен гений, само че се нуждаят от образование и развиване.

„ Ние постоянно приказваме за това по какъв начин мислим, че играчът се вписва или какво може да способства през тази година евентуално “, сподели Гриър. „ Няма гаранции или абсолюти, само че ние усещаме мощно играчите и имаме вяра в тях. И ние към момента се опитваме да спечелим тази година. Тук не става дума за безпокойствие за две, три години по-късно. Ние се стремим да имаме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР