Женският пазар вече разполага с нова полицейска приемна – заедно

...
Женският пазар вече разполага с нова полицейска приемна – заедно
Коментари Харесай

Нова полицейска приемна на Женския пазар

Женският пазар към този момент разполага с нова полицейска приемна – дружно с общинското сдружение „ Пазари Възраждане “ предоставихме помещението и осигурихме оборудването му, написа в профила си във фейсбук столичният кмет Йорданка Фандъкова. Основните ни старания след цялостния ремонт и реорганизация на Женския пазар са ориентирани към възстановяване на сигурността. „ Пазари Възраждане “ построиха система за видеонаблюдение с 61 камери и имат личен център с 24-часово дежурство.
 fan4  fan3  fan2  fan1
На пазара по мое предписание има непрекъснат патрул на Общинска полиция, както и екип на Столична дирекция на вътрешните работи, на които благодаря за партньорството. Благодаря и на жителите, които живеят в региона и с които работим дружно още от плана за реорганизация на Женския пазар. Кметът на регион „ Възраждане “ госпожа Savina Savova работи извънредно интензивно за възобновяване на старите здания на София в региона – досега са възобновени З8 сгради-паметници на културата. На територията на общината има 110 изнесени приемни на полиция, като настоях особено за полицейски приемни на Женския пазар и на територията на Централна гара, тъй като непрекъснатото наличие на полиция е доста значимо.

В момента е в ход процедурата за разширение на системата за видеонаблюдение с още 244 камери по главните трасета, свързани и с европредседателството и свързването на всички камери в София в единна система, която да се следи от Столична община и Министерство на вътрешните работи.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР