Женева, Швейцария. Екип на mobile.bg от мястото на събитието. Автомобилният

...
Женева, Швейцария. Екип на mobile.bg от мястото на събитието. Автомобилният
Коментари Харесай

Топ 5 на резачките от Женева 2018

Женева, Швейцария. Екип на mobile.bg от мястото на събитието.

Автомобилният салон в Женева е най-значимият конгрес за коли на Стария континент и по традиция и в този момент тук си дават среща най-големите автомобилни марки в света. Наред с всеобщите коли тук се демонстрират и всевъзможни тунинг разработки, както и неповторими спортни коли. Сега ще ви покажем пет от най-важните министър председатели на наточени коли, които бяха показани в Швейцария.

Mercedes-AMG GT 4-Türer Coupé


Бензин-електрическото AMG GT 4-Türer Coupé има турбиниран редови шестак с 435 к.с. (520 Нм) и електромотор с 22 коня и 250 Нм, ситуиран сред мотора с вътрешно горене и деветстепенната автоматизирана трансмисия. Двата осмака са снабдени с туин скрол турбини и система за изключване на част от цилиндрите при ниски натоварвания. Развиват надлежно 585 и 639 к.с. (800 и 900 Нм) и също са съчетани с деветстепенен автоматик.

Ferrari 488 Pista


Колата ще е снабдена с осъвременена версия на мотора, заимстван от спортното Ferrari 488 Challenge и се явява директен съперник на Porsche 911 GT2 RS и Lamborghini Huracan Performante (откритата версия на което също дебютира в Женева). Pista разполага с турбомотор с мощност от 720 коня. Работният размер на мотора е 3-9 литра, като това е най-мощният V8, който се инсталира на "цивилно " Ferrari.

McLaren Senna GTR


Новият спортен McLaren е най-екстремния за цялата история на марката и заради тази причина моделното му име е подбрано напълно деликатно. Автомобилът се споделя Senna и както се досещате, е отдаден на великия играч от Формула 1 Аертон Сена. Агрегатът е V-образен осемцилиндров и с помощта на двата високопроизводителни турбокомпресора развива мощ от 800 к.с.

Toyota GR Supra Racing Concept


Една легенда се завръща. На този стадий в Женева тя е още под формата на идея, само че напълно скоро ще забележим и общоприетата версия. Автомобилът, показан в Женева е квалифициран от спортното поделение Toyota Gazoo Racing, а що се касае до цивилната версия, то тя най-вероятно ще получи шестцилиндров битурбо мотор от BMW.

Rimac C_Two


Хърватската компания Rimac Automobili показа дълго чакания правоприемник на ураганния Concept_One. Електрическият хиперавтомобил C_Two има упоритостта да стане най-бързият от типа си и в случай че се съди по техническите му характерности, несъмнено има нужния капацитет. Системната мощ на четирите електромотора е 1 408 кВт (1 914 к.с.), а въртящият миг - 2 300 Нм. Ускорението до 100 ще става за 1.85 секунди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР