Жана Бергендорф отново е под светлините на прожекторите, но не

...
Жана Бергендорф отново е под светлините на прожекторите, но не
Коментари Харесай

Жана Бергендорф се оперира заради проблеми, причинени от дрогата

Жана Бергендорф още веднъж е под светлините на прожекторите, само че не на музикалната сцена, а на операционната маса.

Изпълнителката, която не крие, че години наред е страдала от наркотичната си взаимозависимост, в този момент заплаща прескъпо за това, тъй като отключените здравословни проблеми ѝ носят доста главоболия.

Наскоро Бергендорф се е подложила на интервенция на носа поради синузит, който има от години, само че който напоследък се задълбочил фрапантно поради приема на наркотични коктейли през него.

Това споделя самата певица, която връща лентата обратно, с цел да разясни, че неприятното здравословно положение се появява за първи път след строшаване на носа, което се случва " поради персонална нелепост ", написа " Хотарена ".

Преди интервенцията изпълнителката на " Самурай " едвам дишала през носа си, затруднявала се и да пее обикновено поради това.

Победителката в " Х фактор " разкрива, че е отлагала до последно интервенцията. Никак не ѝ се желало да се оперира. Освен боязън от самата интервенция, била уплашена и поради нуждата да ѝ се сложи цялостна анестезия. Нещо, през което предходна наново при махането на пластините от носа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР