Известният спортен журналист и политически анализатор Георги Атанасов сподели за

...
Известният спортен журналист и политически анализатор Георги Атанасов сподели за
Коментари Харесай

Георги Атанасов: Сектор Г е юмрук, а не дискусионен клуб...

Известният състезателен публицист и политически анализатор Георги Атанасов показа за ТОПСПОРТ своята позиция към започващия пролетен дял от шампионата по футбол.

" Най-сетне се изнизаха трите месеца без български футбол. Без значение от качеството на играта, шампионата ни липсваше, защото родното си е свое. Един мой прочут дори споделя: Предпочитам да виждам Хебър - Септември, в сравнение с Борнемут - Манчестър Сити?! Не се подписвам под тази позиция, само че в нея има здрав смисъл. Както и да е, а в този момент да споделя някои от личните си мисли на старта на втория стадий.
 Весела Лечева обясни за стадионите на Левски и ЦСКА
Весела Лечева обясни за стадионите на Левски и ЦСКА

Вижте детайлности

Тези дни се появиха информации, че по този начин наречените " проведени почитатели " на ЦСКА са завършили с протеста и се завръщат на своето място. Ако в действителност се случи, това ще бъде най-силното попълнение по пътя към 32-та купа и най-хубавият подарък в навечерието на 75-тия рожден ден на великия армейски клуб.

А 5 май е напълно близо! Без непотребни приказки и дитирамби - Сектор " Г " е кръв от кръвта и плът от плътта на ЦСКА. Без тези момчета и девойки, млади и остарели, и тяхната всеотдайна обич и жертвоготовност свещените четири букви от дълго време щяха да бъдат заличени от душманите.
 Берое наруши сделка с ЦСКА
Берое наруши сделка с ЦСКА

За Калоян Кръстев

Няма за какво да селъжем, не различен, а най-верните от правилните от Северната естрада със сърцата и телата си избавиха своя тим от мръсните ръце на комплексарите и реваншистите, решили да си отмъстят политически, административно и мафиотски на своя призрачен сън.

Разбирам ги негодниците, цялостен живот сънуват алените триумфи над Аякс, Нотингам, Ливърпул, Ювентус, Леверкузен, Рода, Парма, Шахтьор, Динамо (Москва), Базел...

Сектор " Г " постоянно и на всички места е бил авангардът на алената общественост и по тази причина е толкоз съдбовно значимо " агитката " да се завърне на своя военен пост. Особено в този момент, когато ЦСКА е стъпил на шампионския коловоз, само че задачата към момента е на галактическо разстояние. 
 1:0 за ЦСКА е най-често срещаният резултат в мачовете против Берое
1:0 за ЦСКА е най-често срещаният резултат в мачовете против Берое

Двата тима са изиграли общо 116 мача за състезание

Особено, като имаме поради какви висоти от измама и подмолни номера ни чакат още от първия съдийския сигнал на втория стадий от шампионата. Не съм толкоз доверчив да считам, че публиката може да попречи на " Организацията ", само че не е без значение дали армейският отбор ще бъде оставен самичък или зад него ще стои железобетонната Червена стена. 

Впрочем, и през миналата есен ЦСКА играеше на всички места отвън София на личен терен с помощта на преданите армейци от цялата страна, само че в множеството случаи " Армията " тъжно пустееше. А това е неприемливо. Да си спомним какъв скъп принос дадоха тези 6-7 хиляди, които в края на август м.г. безусловно смазаха противника. А представете си два пъти по толкоз, по този начин както е било постоянно през годините.
 Първата победа на Берое против ЦСКА е в същински голов екшън под Аязмото, Петър Жеков бележи три попадения в
Първата победа на Берое против ЦСКА е в същински голов екшън под Аязмото, Петър Жеков бележи три попадения в " армейската " врата

Мачът приключва 5:4 за заралии

Вярно е, че публиката постоянно има право, само че не напълно. Ако се замислим трезво, ще си дадем сметка, че 80 % от претенциите на " проведените " към управлението на клуба са изпълнени. Накратко - наставникът Илич получи доверие, самообладание и цялостен картбланш.

Стопирано бе текучеството на играчи, а прехвърлянията бяха прецизирани и усъвършенствани. Сред титулярите бе натрапен личен младеж - Християн Петров. При цялостна бистрота продължава подготвителната активност за новия стадион. Комуникацията сред клуба и последователите също е активизирана посредством " Армейски следобеди ", срещи с фен-организациите в страната, благотворителни търгове и така нататък
 Саша Илич готви изненади за Берое
Саша Илич готви изненади за Берое

" Армейците " гостуват на Берое в неделя от 14:15 часа

Въобще всяка стъпка на управлението получава своята съответна гласност. Естествено, има още доста работа, най-много към маркетинга на клубните продукти, само че дано си дадем сметка какво се стовари върху главата на Гриша Ганчев от лятото на 2015-на насам. И като финансови задължения, и като юридически проблеми, и като спортно-технически проблеми в процеса на алената реанимация у нас и в Европа. Ето за какво ми се коства, че " проведените " би трябвало да бъдат колкото сериозни, толкоз и справедливи.

Глас национален, глас божи, на всички места по света почитателите стачкуват, само че в никакъв случай не абдикират от своя пост на трибуните. Пример - Манчестър Юнайтед, който цяло десетилетие вегетира след ерата " Фергюсън ". И още доста от този порядък. И като мощно имам вяра в откровената обич на бойците от Северната естрада, желая да им кажа, че Сектор " Г " е пестник, а не спорен клуб.
 Яйцата, с които Саша Илич ще би трябвало да сготви омлет №32
Яйцата, с които Саша Илич ще би трябвало да сготви омлет №32

От на следващия ден още веднъж ще бъдем завладени от магията на efbet Лига

Различните отзиви са забавни на бира, а другояче ЦСКА е над всичко и всеки! Защо обаче ми се коства, че в последно време армейските " ултраси " сякаш омекнаха по отношение на врага и като че ли не помниха и Подуяне, и Делиормана, и Бояна?

А тъкмо в тези направления би трябвало да бъде ориентиран огънят. Сега, в навечерието на първото тестване под " Аязмото ", ми се желае земята и небето още веднъж да потръпнат под могъщата полифония на " И преди, и в този момент... ", " Още от дете... " и другите безконечни червени химни.

Защото сред ЦСКА и Сектор " Г " има знак за тъждество и единение. Това са две органични елементи от едно цяло. А подправеното " народовластие ", патент на един различен стадион, да го оставим на наивниците. Впрочем, май бе към вековния празник, когато Гонзо им сподели, че са събрали " волни пожертвования " що се касае за един джип, обаче не най-луксозния. Хипотезата сочи, че другото са били пари в торби от задкулисието и " публичните поръчки "... "
 Саша илич с значимо решение за гостуването на Берое
Саша илич с значимо решение за гостуването на Берое

Двубоят в Стара Загора е в неделя от 14:15 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР