Известният психиатър и богослов д-р Николай Михайлов разкри как премиерът

...
Известният психиатър и богослов д-р Николай Михайлов разкри как премиерът
Коментари Харесай

Д-р Михайлов разкри как Борисов ще реши водната криза

Известният психиатър и богослов доктор Николай Михайлов разкри по какъв начин министър председателят Бойко Борисов ще се оправи с водната рецесия. " Разрешаването на водната рецесия ще стане посредством инструментите на ръководещата партия, няма да стане по никакъв метод посредством политическа гражданска война или предварителни избори ", разяснява пред БНР доктор Михайлов. По думите му Борисов ще заеме позицията на тези, които са без вода, и по този начин ще се оправи с рецесията.

Анализаторът предвижда, че водната рецесия в Перник няма да докара до рухване на държавното управление. Според него с настояването за избор на съмнение Българска социалистическа партия е изтръгнала казуса с водата от страдащите хора, само че Българска социалистическа партия не съставлява политическа опция на ръководството, тя не може да активизира и да оглави необятни болшинства на ядосани хора.

" Изчезващата през водопроводната мрежа вода е метафора на изчезващото национално благосъстояние. Водата изчезва в канализацията, а националното благосъстояние изчезва в джобовете на клиентелната мрежа - в незаконни джобове. Парите са буря, която не може да бъде овладяна. Те минават като водата през всеки процеп на закона, с цел да осъществят облага ", счита той. 

Д-р Михайлов разяснява в предаването " Хоризонт за вас ", че Борисов чете всички протестни феномени през призмата на това по какъв начин да задоволи деятелите и предводителите на тези протести. По думите на анализатора " хората избират по-перспективното - да си сервират секторни победи, като се активизират да се борят за частен интерес ". Той разяснява, че по този начин се изтръгват победи от властта, която е доста боязлива, когато въстават против нея: " Особено властта на Бойко Борисов. Той се безпокои да не се провали, да не бъде разобичан. И второ - да не бъде катурнат от власт ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР