Известният ончейн анализатор Уили Ву изразява твърдото си убеждение, че

...
Известният ончейн анализатор Уили Ву изразява твърдото си убеждение, че
Коментари Харесай

Биткойн лесно ще стигне до $1 милион според анализатора Уили Ву

Известният ончейн анализатор Уили Ву показва твърдото си разбиране, че Биткойн (BTC) е на път да доближи седемцифрена цена.

Ву показа убеждението си, че цената на Биткойн без старания ще се повиши до $1 милион в границите на идващото десетилетие. Той акцентира, че сходен колосален ценови стадий ще има далечни последствия, които ще трансформират световния пейзаж.

Анализаторът очерта няколко трайни резултата в случай че цената на BTC доближи $1 милион, като планува възходът на криптовалутата да и помогне да се трансформира в аварийна валута, да катализира изчистването на корупцията в централните банки, да направи войните финансово непостижими и да насърчи ново потомство водачи, които интензивно оформят бъдещето, доминирано от цифрови активи.

По-рано този месец Ву към този момент предвижда , че справедливата стойност на Биткойн може да нарасне до $1 милион до 2035 година, което ще се дължи на все по-широкото му приемане в международен мащаб. Понастоящем специалистът следи бичи сигнали от знаците на веригата за BTC.

Освен това Уо проучва потоците в мрежата на Биткойн, като открива ранни признаци за покачването им. Макар да допуска, че е належащо в допълнение удостоверение, с цел да се валидира това превръщане на наклонността, той означи обещаващи признаци, че потоците в Биткойн още веднъж набират скорост.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР