Известният лекар д-р Атанас Михайлов гарантира уникалния ефект на тази

...
Известният лекар д-р Атанас Михайлов гарантира уникалния ефект на тази
Коментари Харесай

Забрави за вирусите в студентите дни с тази рецепта

Известният доктор доктор Атанас Михайлов подсигурява неповторимия резултат на тази рецепта за лекуване на грип от опита с голям брой пациенти!

Сезонът на вирусите и грипа към този момент настъпи, а лекарите подхванаха остарялата си процедура – определяне на маса антибиотици, които са колкото потребни, тройно по-вредни за здравето ни.

Много пъти обаче нямаме избор и прибягваме до тях, откакто установим, че с подръчни средства и бабини предписания заболяването не отшумява. Известният доктор Атанас Михайлов обаче даде своя остаряла и изпитана при голям брой пациенти рецепта залечение на грип, която убива напълно заболяването единствено за 24 часа.



И колкото и необикновено да звучи, той подсигурява, че това е самата истина.

Сутрин още на гладно, би трябвало да се одобри една лъжица с британска сол, а приемът й да бъде с допустимо по-малко количество вода – до 70 грама най-много.

Взимаме ги и не пием, нито ядем нищо за половин час. След като мине този половин час, започваме стремително да пием гореща вода или чай без захар – колкото по-топли, толкоз по-добре.Рецептата на доктор Атанас Михайлов за цялостното лекуване на грип, когато към този момент човек е пипнал заболяването и безусловно не може да се изправи на крайници, е доста лесна и простичка за осъществяване.

Пием тези горещи течности през целия ден като общото количество за 24 часа не би трябвало да пада под два литра наложително. И може да ви се стори невероятно, само че не трябва да одобряваме никаква храна, чак до идната заран – това е.

„ Рецептата е ужасно ефикасна и лекува грипа посредством пречистване на организма. Не са ни нужни никакви други медикаменти, сами ще се уверите. Още на идната заран ще се разсъните като преродени “, безапелационен е доктор Атанас Михайлов.

Той дава и своята изпитана рецепта за стремително усилване на имунната система, която ни брани от вируси и грип през цялата зима. И това е 150 грама прясно алое, което се почиства от бодлите и се счуква или смила. После се смесва с 250 грама същински мед, 350 грама алено вино – домашно и 50 грама етилов алкохол от към 95%.

Тази примес се оставя на мрачно и хладно място в продължение на седем дни, след които се приема всеки ден по три пъти на гладно по една дребна лъжичка пише lekuvai.net.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР