Известният американски спортен коментатор Джо Роган потвърди, че вече бившия

...
Известният американски спортен коментатор Джо Роган потвърди, че вече бившия
Коментари Харесай

Има потвърждение на слуха, че Джошуа е бил нокаутиран по време на спаринг

Известният американски състезателен коментатор Джо Роган удостовери, че към този момент някогашния международен първенец в тежка категория Антъни Джошуа (22-1, 21 КО) е бил нокаутиран по време на спаринг и точно с това може да се изясни странното му държание по време на мача с Анди Руис-младши предходната събота в Ню Йорк.

“Мой добър и благонадежден източник ми сподели, че Джошуа е бил нокаутиран седмица преди борбата. Възможно е той да е получил разтърсване, тъй като на кръга в “Медисън Скуеър Гардън” изглеждаше доста зле и беше уязвим. Може би той беше толкоз внимателен по време на багра, тъй като не е съумял да се възвърне от нокаута”, съобщи Джо Роган в изявление за Bjpenn.com.
 “Изглеждаше като стъкло. На лицето му беше изписано, че нещо не му е наред. Нещо повече - това беше дебютът му в Америка. Беше под мощен напън и може просто да е прегорял”, добави спортният коментатор.

Неговата информация обаче опонира на изявлението на Еди Хърн отпреди три дни. Промоутърът на британеца изрично отхвърли Джошуа да е излязъл на кръга против Анди Руис с мозъчно разтърсване, както и че е бил ранен преди мача.
 Анди Руис младши сервира сензацията против Антъни Джошуа @@@
Както е известно, новият международен първенец в тежка категория на WBA, WBO и IBF Анди Руис (33-1, 21 КО) победи Джошуа с техническим нокаут в 7-ия рунд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР