Известни хора са постоянно пред очите ни , затова се

...
Известни хора са постоянно пред очите ни , затова се
Коментари Харесай

10 звезди, които наскоро решиха да променят имиджа си и привлякоха вниманието.

Известни хора са непрекъснато пред очите ни, по тази причина се пробват постоянно да наподобяват
зашеметяващо. Освен това всеки актьор желае да се открои от останалите и да бъде запомнен от публиката. Смелите опити с външния тип оказват помощ на звездите да удивяват публиката още веднъж и още веднъж и ги карат да приказват за себе си. Тази година бяхме изумени от измененията в облика на задграничната актриса Моника Белучи и Лариса Гузеева.

Ние разбрахме коя звезда неотдавна реши да промени имиджа си. За някой не е толкоз елементарно да схванат.

1. Моника Белучи

На Седмицата на модата в Милано Моника Белучи впечатли почитателите с новия си облик. Тя подстрига дългата коса, с която бяхме толкоз привикнали. Къса прическа и тъмни очила – и не всички разпознаха актрисата от пръв взор. Въпреки това си коства да признаем, че Белучи усеща стила и наподобява очарователно по всевъзможен метод.

2. Дженифър Лопес

През септември 50-годишната Дженифър Лопес се появи на аления килим на
Международния кино фестивал в Торонто в обновен облик – с несъразмерен квадрат и златист цвят на косата.

3. Кристен Стюарт

Кристен Стюарт не се опасява да опитва с външния си тип и неотдавна се появи на кино фестивал във Франция в познатия към този момент непослушен жанр: къса прическа беше приключена с смели розови кичури. Е, наподобява свежо.

4. Лариса Гузеева

Лариса Гузеева изненада почитателите си с промяна: боядиса косата си руса. Въпреки обстоятелството, че публиката се влюби в актрисата в облика на нежната брюнетка от "Жестока романтика, светлият цвят на косата й също й подхожда.

5. Бритни Спиърс

Бритни Спиърс към този момент се обърна към тъмната страна при избора на прически. Така при започване на есента певицата още веднъж беше привлечена за опити. Брюнетката Спиърс обаче не остана дълго и към този момент в края на октомври се върна към нормалната си руса коса. Все още считаме, че русата е визитната карта на Бритни Спиърс. Какво мислиш?

6. Настя Самбурская

Настя Самбурска реши да направи фундаментални промени във външния си тип: звездата направи ултра къса прическа и боядиса косата си руса. Много самоуверено направи Настя.

7. Ема Робъртс

Ема Робъртс обича да опитва с цвета на косата. И в този момент актрисата, с която преди малко започнахме да привикваме като русокоска, се трансформира в брюнетка. Този път Ема избра бездънен шоколадов колорит за своя облик.

8. Дуа Липа

Дуа Липа разгласи излизането на новия албум по необикновен метод: тя промени имиджа си и стана русокоска. Нов албум – ново изображение. Припомняме, първият запис на момичето беше публикуван през 2017 година.

9. Джон Траволта

Преди няколко месеца Джон Траволта най-сетне реши да се раздели с косата си. Сега фамозният артист подмята брутална плешива глава и леко небръснато. И кой от тях ви харесва повече?

10. Чанинг Тейтъм

Актьорът Чанинг Тейтъм също явно измори косата си и реши за смяна. Сега той е късокос рус.

Колко постоянно сменяте имиджа си?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР