Известната българска състезателка по художествена гимнастика, хореограф, треньор и президент

...
Известната българска състезателка по художествена гимнастика, хореограф, треньор и президент
Коментари Харесай

Нешка Робева с благодарствено слово към кмета на община Благоевград д-р Камбитов

Известната българска състезателка по художествена гимнастика, хореограф, треньор и президент на клуб по художествена гимнастика „ Левски “ София – Нешка Робева благодари на кмета Камбитов за организирането и провеждането на Първи шампионат по художествена гимнастика „ Купите на кмета на община Благоевград “. Тя разгласява прочувствен пост в обществените мрежи, оповестиха от Община Благоевград.

Най-кратката и точна оценка за самодейността, подготовката и провеждането на шампионата е БРАВО! В Благоевград художествената гимнастика има къса история. Но когато един спорт е мечтан, когато общината и съветниците са на едно мнение и изключително, когато кметът се споделя Камбитов, то резултатите са на разположение.„ написа в част от благодарственото си слово Нешка Робева.

Президентът на най-стария клуб по художествена гимнастика „ Левски “ изрече възхищението си към ръководителя на КХГ „ Пирин “- Лидия Стоянова. „ Прекрасно готови деца, млади и въодушевени треньори и най-важното – умел и безрезервен началник, каквато е Лидия Стоянова. Браво! “, добави тя.

Нешка Робева дойде в Благоевград за присъединяване в Първи шампионат по художествена гимнастика „ Купите на кмета на община Благоевград “, където показа своите грации в трите възрастови групи. Девойки младша възраст, девойки старша възраст, където взеха премия трето място и дами ансамбли- с орден за трето място. Турнирът се организира на 14 и 15 октомври 2017 година

В резултат на целенасочената политика на кмета на Благоевград доктор Атанас Камбитов през 2014 година се основава КХГ „ Пирин “, за разширение, обогатяване и развиване палитрата на другите типове спортове в общината.



Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР