Извършва се дълбок анализ на една критична ситуация. Предприемат се

...
Извършва се дълбок анализ на една критична ситуация. Предприемат се
Коментари Харесай

Експерт за паниката около коронавируса: Трябва да сме спокойни

Извършва се бездънен разбор на една сериозна обстановка. Предприемат се ограничения, с цел да не затваря цялата страна, както стана в Италия. Когато се стопират театри и кина е хубаво да се приказва с бизнесите. Трябва да има решение – да вземем за пример изкупуване на билети от страна на страната за седмици напред. Това съобщи в предаването "Плюс-минус " по Нова телевизия PR-експертът Любомир Аламанов.

"Много внезапно се взе решението за прекъсването на всеобщите мероприятия. Няма огнище, а внезапно се сподели, че се затварят културните средища. Не е премислена стъпката. По тази логичност би трябвало да се затвори и градският превоз. На опашката за връщане за билети също ще има кашляне ", разяснява още по тематиката артистът Николай Станоев.

"Решението за затварянето на театрите и кината беше внезапно и липсваше разговор. Трябваше да се чака сходна реакция от страна на артистите ", сподели Аламанов.

"Говорим за здравето на хората – разумно е да се не разрешават събития, само че в градовете с ковид ", разкри артистът и съобщи, че би трябвало да има разяснителна акция за меките против болестта.

"Трябва да сме спокойни, рецесия още няма. Все още никой не е умрял, а до тогава решения ще се намират ", приключи Любомир Аламанов за суматохата към китайския вирус.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР