Изцяло обновен корпоративен уебсайт представи на своите клиенти Обединена българска

...
Изцяло обновен корпоративен уебсайт представи на своите клиенти Обединена българска
Коментари Харесай

ОББ с изцяло нов уебсайт www.ubb.bg

Изцяло освежен корпоративен уеб страница показа на своите клиенти Обединена българска банка (ОББ). Сайтът www.ubb.bg е основан след деликатен разбор на потребителското държание и е съгласуван с всички настоящи трендове в региона на уебдизайна.

Основен фокус в новия уебсайт са усъвършенстваната навигация и опростяването на продуктовите страници за по-лесно насочване в богатото портфолио от артикули и услуги на банката. Разработени са цифрови принадлежности като калкулатор за потребителски и ипотечни заеми, който пресмята месечна вноска при въвеждане на параметри за стойност на заема и период на погасяване; модул за съпоставяне на банкови артикули, както и разнообразни форми за изпращане на питане при интерес към съответен артикул.

„ Като всяка динамична компания ОББ непрестанно услугите, които предлага на своите клиенти. Създадохме новия уебсайт на ОББ с концепцията той да събира на едно място всички наши оферти, като в същото време отразява настройките на потребителите за бърз достъп когато и да е, на всякакво устройство, до най-важното, което би трябвало да знаят “, съобщи Петър Андронов, основен изпълнителен шеф на ОББ и кънтри управител на КВС Груп за България.

Оригиналният и моден дизайн на новия уебсайт е съгласуван с корпоративната еднаквост на KBC Груп и цели известност на марките от Групата във образно и функционално отношение. Освен новия уебсайт на ОББ, цифровото портфолио на KBC Груп в България се добавя от нови уеб сайтове на сдруженията ОББ Факторинг (https://ubbfactoring.bg/) и ОББ Застрахователен брокер (https://ubb-insurancebroker.bg/). В същата стилистика е изискан и уеб сайтът на българския клон на KBC лабораторията за нововъведения SurfStudio (https://surfstudio.bg/).

Всички нови уеб сайтове на фирмите от KBC Груп са направени от eDesign, една от най-награждаваните български организации за уеб дизайн, с повече от 15 години опит в основаването на качествени и запаметяващи се уеб планове.

„ За eDesign е привилегия, че към този момент 6 години Обединена българска банка вижда в лицето на нашата организация благонадежден сътрудник и че имаме опцията да надградим тези връзки с работата си по всички уеб сайтове от групата на KBC. Новият уеб страница на ОББ е провокационен и упорит план, като с изключение на с ребрандирането на банката е обвързван и с непрекъснато изменящите се потребителски настройки и все по-мащабното нахлуване на цифрови услуги във финансовия бранш. Вярвам, че създадохме извънредно първокласен артикул, който дава отговор на високите условия на групата на KBC “, описа Георги Костов, креативен шеф и създател нa цифровата организация eDesign.

Новият уебсайт на ОББ е най-новото допълнение в непрекъснато разширяващото се цифровото портфолио от услуги на ОББ. В началото на декември банката показа особено създадената интернет платформа www.ubbforhome.bg, която цели да подкрепи търсещите жилище в планирането на бюджета за закупуване на нов дом посредством ипотечен заем. Освен с калкулация на оптималните цена и период на заема, платформата дава настояща информация за парцелите в продажба в 6 огромни български града и прави профил на определения квартал, като обобщава данните за съществуването на учебни заведения, паркове и детски градини наоколо, показател за непорочност на въздуха, транспортни връзки, демография на квартала.

Наскоро банката разгласи и стартирането на напълно цифров развой за взимане на потребителски заем или овърдрафт, без потребност от кандидатстване, през мобилното банкиране ОББ Мобайл.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР