Агресия на пътя – 35-годишният Р.И. е бил привлечен като

...
Агресия на пътя – 35-годишният Р.И. е бил привлечен като
Коментари Харесай

Поредната жестока агресия на пътя: Шофьор нанесе побой над друг, след като му отне предимството в Пловдив

Агресия на пътя – 35-годишният Р.И. е бил притеглен като обвинен по бързо произвеждане, формирано за това, че на 7 май в Пловдив , по хулигански подбуди, е предизвикал на 27-годишния П.С. леки телесни повреди , довели до болежка и страдалчество – закононарушение по член 131, алинея 1, т. 12, вр. член 130 алинея 2 от Наказателния кодекс.

Р.И. е упрекнат и за това, че на същата дата и място, е направил непристойни дейности , жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като е засякъл в посоката на придвижване лек автомобил „ Пежо “, ръководен от П.С., спрял е внезапно пред него и е блокирал придвижването по едно от платната на бул. „ Пещерско шосе “ . Деянието е осъществено при ръководство на „ БМВ Х7 “. Престъплението е квалифицирано по чл.325, ал.3, вр. с ал.1 от Наказателния кодекс.

Според първичната информация на 7 май в Пловдив 35-годишният е управлявал „ БМВ “-то си по улица край „ Пещерско шосе “. Той е направил ляв завой към посочения бул., като при осъществената маневра е лишил преимуществото на „ Пежо “ -то, карано от 27-годишния. Последният подал звуков сигнал . В този миг Р.И. спрял внезапно автомобила си пред този на П.С. и по този начин блокирал придвижването и на останалите моторни транспортни средства по едно от платната на булеварда. Излязъл от автомобила и нанесъл удари по тялото и лицето на съперника си. Тези му дейности били видени от останалите водачи, пътуващи по правата. Те останали възмутени от постъпката му, като някои от тях се отправили към двамата , с цел да прекратят побоя.

По бързото произвеждане са разпитани очевидци , назначени експертизи , приобщени материални доказателства и други

Обвиняемият е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор.

Шофьорите на три марки коли ли са най-агресивните на пътя?

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР