Източник Фокус, снимка БулфотоНеизвестността около пожара в парижката катедрала Нотр

...
Източник Фокус, снимка БулфотоНеизвестността около пожара в парижката катедрала Нотр
Коментари Харесай

Калфин съзря конспирация в опожаряването на „Нотр Дам“

Източник " Фокус ", фотография Булфото

Неизвестността към пожара в парижката катедрала „ Нотр Дам “ ще бъде храна за тайни теории за експлоадирането му. Това сподели някогашният министър на външните работи Ивайло Калфин. 

„ Ако се резервира първичната информация, че това е инцидентен случай в резултат на реставрацията на катедралата, пожарът ще си окаже просто нещастно стичане на събитията “, изясни той, представен от  Фокус. 

„ Още в нощта на пожара започнаха да се демонстрират информации, че това е „ Френският 11 септември “, че това е някакъв атентат на религиозна основа. След това, през вчерашния ден се появиха видеа с човек с жълта жилетка, който върви на горните етажи на катедралата малко преди пожара. Заговори се дали това не е възмездие на „ жълтите жилетки “, които сега стачкуват във Франция със обществени претенции. Докато не завърши следствието, на-вероятно това ще бъде храна за всевъзможни невероятни теории ”, изясни Ивайло Калфин. 

Според него френският президент Еманюел Макрон би трябвало да покаже водачество в създалата се обстановка: „ Това е един от случаите, в които политиците могат или да завоюват, или да се провалят “.

„ Получените оферти за помощ от целия свят, като се изключи че демонстрират съпричастност, са и доказателство, че „ Нотр Дам “ е част от международната история “, посочи някогашният външен министър. 

Според него макар случая в катедралата митингите на „ жълтите жилетки “ няма да спрат. По думите му би трябвало да бъде сложено разграничаване сред нещастието от понеделник и обществените митинги в страната. 

„ Стихията идва във века на технологиите, с цел да подсети за по-смирено, реалистично и настойчиво налагане на верни и навременни политики “, добави Ивайло Калфин.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР