Изтъкнати радетели на духовността бяха отличени в Министерството на културата

...
Изтъкнати радетели на духовността бяха отличени в Министерството на културата
Коментари Харесай

Награди „Златен век“: Министърът на културата отличи изявени радетели на духовността

Изтъкнати радетели на духовността бяха отличени в Министерството на културата с награди " Златен век ".

Сред лауреатите тази година са шефът на националната библиотека доцент Красимира Александрова, режисьорът Атанас Киряков, археологът професор Станислав Станилов, артистът Рашко Младенов, певиците Силви Вартан, Соня Йончева и Валя Балканска.

„ Тази премия не е единствено за мен, тя е за всички, тъй като не се гордея, че аз съм изпълнителката, само че се гордея, че българска ария си откри мястото и посредством тази ария искам здраве на всички “, сподели Валя Балканска.

 2-годишният наследник на инфлуенсъркa се удави в басейн на хотел, до момента в който родителите му спят 2 мин. 2-годишният наследник на инфлуенсъркa се удави в басейн на хотел, до момента в който родителите му спят  Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие 3 мин. Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие  Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ) 2 мин. Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ)  Автомобил падна от 10 метра височина на 1 мин. Автомобил падна от 10 метра височина на " Самоковско шосе " в София  Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки 2 мин. Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки  Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка 2 мин. Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка  2-годишният наследник на инфлуенсъркa се удави в басейн на хотел, до момента в който родителите му спят 2 мин. 2-годишният наследник на инфлуенсъркa се удави в басейн на хотел, до момента в който родителите му спят  Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие 3 мин. Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие  Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ) 2 мин. Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ)  Автомобил падна от 10 метра височина на 1 мин. Автомобил падна от 10 метра височина на " Самоковско шосе " в София  Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки 2 мин. Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки  Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка 2 мин. Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка

„ Благодарение на хора като вас българският народ е претърпял тежки епохи и още тук, с помощта на вас през днешния ден, се надявам, че ще реализираме едно бъдеще, в което няма да се срамим от нашите деца “, уточни Найден Тодорово, министър на културата.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР