Изследовател на име Брус публикува в Ютюб видео, показващо мястото

...
Изследовател на име Брус публикува в Ютюб видео, показващо мястото
Коментари Харесай

Странни обекти има на Луната

Изследовател на име Брус разгласява в Ютюб видео, показващо мястото на кацане на астронавтите от задачата Аполо 17. Според откривателя видеото демонстрира лунни обекти, основани от индивида, в това число неотдавна открита конструкция в покрайнините на Mare Serenitatis.

Мястото е низина от тъмна лава, ситуирана от забележимата страна на Луната. Изследователят обръща особено внимание на разликата в фрагментите, получени през 2016 година и 2022 година Той показва особеност в покрайнините на кратера, който се е образувал покрай хипотетичното място за кацане на астронавтите от Аполо 17. Брус счита, че на лунната повърхнина се виждат електропроводи, които водят до скрити енергийни източници.

Уфологът отбелязва, че НЛО постоянно се виждат да летят на тези места. Това може да насочва към съществуването на извънземна база в региона. Изследователят на лунната повърхнина акцентира, че този факт поражда забавния въпрос за връзка сред задачата на астронавтите от Аполо 17 и съществуващото строителство на Луната.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР