Израелският премиер Бенямин Нетаняху отхвърли твърденията, че Израел е нанесла

...
Израелският премиер Бенямин Нетаняху отхвърли твърденията, че Израел е нанесла
Коментари Харесай

Бенямин Нетаняху: Не ние, а безчовечните терористи в Газа атакуваха болницата

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху отхвърли изказванията, че Израел е нанесла вчерашния удар по болница в Газа, при който починаха стотици, а хиляди са ранени.

" Нека целият свят знае: варварите терористи в Газа са тези, които нападнаха болничното заведение в Газа, а не израелската войска. Тези, които брутално убиха нашите деца, убиват личните си деца ", е декларирал Нетаняху съгласно публикувано от канцеларията му изказване.

Израелската войска съобщи по-рано " след деликатна инспекция на системите за наблюдаване ", че не израелски огън, а ракети на въоръжената формация " Ислямски джихад " са поразили болничното заведение в град Газа нощес, отбелязва Франс прес.

" По време на стрелбата не сме правили никакви въздушни интервенции покрай болничното заведение и ракетите, които са поразили постройката, не съответстват с нашите ",каза на брифинг представителят на израелската войска Даниел Хагари и добяви, че армията ще даде и " диалози на арабски език, които демонстрират, че става въпрос за " Ислямски джихад ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР