Израелската армия заяви в събота, че е открила оръжия и

...
Израелската армия заяви в събота, че е открила оръжия и
Коментари Харесай

Израел казва, че военната „дейност“ на болницата в Газа е приключила

Израелската войска съобщи в събота, че е разкрила оръжия и е арестувала към 80 членове на Хамас във военна „ активност “ в болница в Газа, която Хамас разказа като „ ужасяващо кръвопролитие “.

Контролираното от Хамас министерство на опазването на здравето съобщи в сряда, че израелските сили са „ стреляли по стаите за пациенти “ и са арестували личния състав в болничното заведение Камал Адуан в град Газа по време на „ блокада “, траяла няколко дни.

p>

Хуманитарната организация на Организация на обединените нации OCHA съобщи същия ден, че шефът на болничното заведение и към 70 други медицински чиновници са били „ арестувани на незнайно място отвън болничното заведение “.

Той сподели, че израелските сили са освободили петима лекари и женски личен състав, само че имаше известия за " малтретиране " на тези, които са били арестувани.

В събота израелската войска съобщи, че е " приключила активността си в региона на болничното заведение Камал Адуан “, който той упрекна, че „ е бил употребен от Хамас като команден и надзорен център. “

„ Войските задържаха почти 80 терорист...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР