Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков говори пред медиите по

...
Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков говори пред медиите по
Коментари Харесай

Пламен Марков: Разделяме се само с Бодуров

Изпълнителният шеф на ЦСКА Пламен Марков приказва пред медиите по време на сбора на тима за първа подготовка. Той съобщи, че от управлението на " алените " ще се съобразят оптимално с настояванията на треньора Милош Крушчич за нови футболисти. Преди това сърбинът съобщи, че държи да бъдат взети най-вече двама нови. ЦСКА ще се раздели единствено с Николай Бодуров.

" Ние като управление, футболистите, целият тим, почитателите в България и чужбина може да чакат хубави неща от ЦСКА. Пожелавам на нашите последователи да ни поддържат, да ни следват на всички места. Сега разговаряхме с играчите. Ръководството има вяра в техните благоприятни условия. Това беше мощно очебийно. Важно е тимът да е обединен. Да има положителни колегиални връзки. Ако е допустимо, да има и другарски. Трябва тимът да е едно цяло. Трбява да се борят за положителни резултати. Естествено, че четвъртото място не удовлетворява никого. Четвърто място не подхожда на този огромен клуб ", сподели Марков.

" Работи се по селекцията. Не се наемам с оповестяването на нов състезател. Знаете, единственото ни ново попълнение сега е Ахмед Ахмедов. Когато има нови играчи, ние ще ги обявим в най-кратки периоди. Практиката освен на ЦСКА е да се преценява с настояванията на треньора. След като Крушчич е споделил, че желае единствено двама, ние ще се съобразим да го уважим. Добрите играчи са в договорни връзки, само че това не е спънка ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР