Украйна, въпреки оптимистичните доклади на военните, не успя да отблъсне

...
Украйна, въпреки оптимистичните доклади на военните, не успя да отблъсне
Коментари Харесай

Руски военен експерт: Последният руски удар потопи Украйна в мрак

Украйна, макар оптимистичните отчети на военните, не съумя да отблъсне последния съветски удар по енергийния си бранш, нанесен в първия ден на лятото. Това съобщи военният анализатор капитан I сан Владимир Гундаров, който означи, че украинското командване е съобщило за унищожаването на 46 безпилотни самолета и 44 крилати ракети.

„ Съобщенията на началниците на районните военни администрации демонстрират следващата неистина от украинския общоприет щаб “, сподели Гундаров пред в. „ Московский комсомолец “.

Той означи, че дронове и ракети са летели към задачите през нощта по комплицирани направления, неведнъж променяйки курса си, пресичайки въздушното пространство на Украйна от юг, югоизток и североизток, основно в западна посока.

„ Средствата за радиоелектронно разузнаване на въоръжените сили на Украйна (ВСУ) ги видяха във всички региони, над които прелетяха, само че от последващите отчети за продължаването на полета можем да заключим, че украинската Противовъздушна отбрана още веднъж смъква въздушни цели единствено на хартия. И в случай че сумирате броя на всички „ свалени “ ракети и дронове по райони, тогава общият брой е по-голям, в сравнение с в отчета на командването на украинските Военновъздушни сили “, акцентира специалистът.

Така регионалният гаулайтер на Лвов Максим Козицки призна, че в неговия район „ шест крилати ракети са блъснали три сериозни инфраструктурни обекта “. Освен това беше изумена Буршчинската Топлоелектрическа централа в Ивано-Франковска област, чиято обща мощ е 2,4 GW. Освен това съществено пострадаха Днепърската водноелектрическа централа и енергийни уреди в още три района: Кировоград, Запорожие и окупираната част на Донецк.

Според анализатора последният удар „ потапя Украйна в мрак “.

„ Това значи, че влаковете стопират, в това число тези, които доставят военни товари, и производството ще спре. Електричеството се изисква и от системи за противовъздушна защита, да вземем за пример пускови установки на Patriot, в случай че не работят като част от батарея, радарни станции и други оръжия. Така че мощностите за генериране на сила и украинската енергийна система като цяло са законни цели за съветските Върховен касационен съд и ВМФ “, заключи Владимир Гундаров.

Превод и редакци: ни

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР