Изпълнителният директор на Стомана Индъстри Константин Стаменов отхвърли обвиненията в

...
Изпълнителният директор на Стомана Индъстри Константин Стаменов отхвърли обвиненията в
Коментари Харесай

От Стомана - Перник отричат да крадат вода

Изпълнителният шеф на " Стомана Индъстри " Константин Стаменов отхвърли обвиняванията в кражба на вода в Перник и съобщи, че в случай че " Софийска вода " не изтегли отчета си, който бе мотив за провежданите сега инспекции, ще предприеме правосъдни дейности. Според Стаменов отчетът не е правилен и заблуждава.

" Всичко потегли от отчет на " Софийска вода " от 9 декември. Когато е юридически, никой не ни е уведомявал. Никой не ни е уведомявал за изложеното в отчета. Намерихме го към 10 дни по-късно от публицисти. В отчета има 4-5 фрази за „ Стомана “ и като ги прочетете ще останете с усещане, че вода се излива, без да минава през водомери и без да е следено ", разяснява Стаменов пред NOVA.

Той цитира и някои изводи от него, едно от които е, че 290 литра се подават в секунда към Клон 2. " Клон 1 и Клон 2 минават през територията на цех " Стомана " - те са в западната част на завода, само че те касаят питейната вода на града. Това е главният тръбопровод на града. Човек, който не е експерт, като чете отчета, ще си намерения, че тези 290 литра в секунда се изливат в „ Стомана “. Целият отток от язовир „ Студена " е 350 литра в секунда. Снимковият материал към този отчет не дава отговор на това, което написа. Този отчет е писан от човек, който не е стъпвал в „ Стомана “, разяснява още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР