Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира загубата с 0:1

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира загубата с 0:1
Коментари Харесай

Петричев се закани на ЦСКА

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев разяснява загубата с 0:1 от ЦСКА и отпадането от шампионата за Купата на България на четвъртфинал. Шефът в разградския клуб се закани в събота "орлите " да покажат доста по-добра игра.

"Не съм индивидът, който може да каже за какво загубихме. Не давам отговор за това по какъв начин да се показва отборът на терена. В събота мачът ще бъде друг, ще имаме различен метод. Стойчо Стоев е задоволително умел, с цел да направи промени.

Всички мачове са значими, най-малкото поради хората, които бяха пристигнали на стадиона. Очевидно Купата не е нашият шампионат, задачата ни в този момент е да станем първенци.

Футболистите сигурно осъзнават, че не играха на положително равнище и чакам да го създадат в събота. Имаме доверие на спортно техническия щаб и чакам след два дни да е друго.

Имаше спортни моменти, само че и в двете страни. С Любо Пенев си говорехме за това в тунела. И те имат искания, и ние имаме, само че не мисля, че съдийството опорочи мача ", разяснява Петричев пред медиите след дуела в Разград.

Припомняме, че двата отбора играят за състезание тази събота от 17:15 часа, като Лудогорец има три точки задатък на върха пред ЦСКА.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР