Изображение ПТГ - ВарнаВизуални разходки“ е изложба на ученици от

...
Изображение ПТГ - ВарнаВизуални разходки“ е изложба на ученици от
Коментари Харесай

Ученици от ПТГ - Варна с изложба визуални проекти

Изображение ПТГ - Варна

„ Визуални разходки “ е галерия на възпитаници от Професионална техническа гимназия-Варна, направление Аудио-визуални изкуства и Дизайн. Тя е резултат от усърдната работа и гения на младите художници и дизайнери, които се образоват в учебното заведение и развиват своите умения в региона на графичния дизайн и компютърната графика, употребявайки модерни принадлежности и технологии. В процеса на образование те построяват изобретателни умения, опитват със стилове и техники, развиват личен артистичен изказ.

Изложбата показва най-хубавото от творбите на учениците - изложба от графични планове, компютърни рисунки и артистични задания, основани с великолепие и точност, които водят в света на образната хармония.

Всяко произведение от изложбата е неповторимо и отразява самостоятелния жанр и хрумвания на основателя си, носи в себе си белезите на младостта, творчеството и гения на  учениците.
Изложбата има за цел да се споделят хрумвания, ентусиазъм и връзка сред възпитаници, учители и гости. Представлява опция за младите създатели да се насладят на самопризнание и да споделят своите умения и визии с публиката. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР