Пивоварната, която похвали Риши Сунак след посещението му за предизборната

...
Пивоварната, която похвали Риши Сунак след посещението му за предизборната
Коментари Харесай

Уелската пивоварна, която похвали Риши Сунак след посещението на общите избори, е собственост на тори

Пивоварната, която похвали Риши Сунак след визитата му за предизборната му акция, е благосъстоятелност на тори, можем да разкрием.

Твърди се, че министър председателят се е срещал с „ бизнес с всевъзможни убеждения “ – като уелската пивоварна е „ впечатляваща “. Но ние открихме, че се ръководи от член на Торите, който даже е бил добре пристигнал в Народното събрание от закостенял народен представител.

Това идва, откакто се разбра, че Сунак е дал отговор на въпроси при друго посещаване в четвъртък от двама мъже, облечени в якета, за които се оказа, че са съветници от торите. Сунак направи гаф в пивоварната Vale of Glamorgan в Бари, като попита дали хората „ чакат с неспокойствие целия футбол “ – макар че Уелс не се класира за Евро.

Бизнесът е благосъстоятелност на 42-годишния остарелият Крейг Едмъндс, на фотографията с премиера, който наподобява се е описал преди този момент като „ технофил, притежател на пивоварна, реакционер “ в профила си във Фейсбук. На някакъв стадий думата реакционер беше отстранена. Въпреки това, Едмънд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР