Изненада в стартовия състав на ЦСКА-София за дербито в събота

...
Изненада в стартовия състав на ЦСКА-София за дербито в събота
Коментари Харесай

Крушчич е подготвил тактическа изненада за Левски

Изненада в стартовия състав на ЦСКА-София за дербито в събота против Левски обмисля треньорът Милош Крушчич. Възможно е Кристиян Малинов да стартира на позицията зад нападателя, която в последните два сезона е непокътната територия за Тиаго Родригес. Полузащитникът, който е най-вече с отбранителни функционалности, най-вероятно този път ще бъде изнесен по-напред и ще работи пред двойката вътрешни халфове, твърди “Тема Спорт”.

Юношата на “армейците” Валентин Антов е сигурен титуляр, а до него се чака да е Жанио Бикел. При сходно разположение на играчите ЦСКА-София ще работи най-вече на несъмнено и ще разчита на по-предпазливи дейности. На “Армията” са наясно, че Левски също няма да се хвърли да нападна и двата гранда ще се вкопчат в здрава борба в средата на терена, откъдето може да пристигна преимуществото за един от тимовете. Другият вид е Малинов и Антов да са един до различен, а пред тях да се избира сред Тиаго и новото попълнение Стефано Белтраме.

Добрата вест от през вчерашния ден в лагера на “червените” е, че Раул Албентоса започва пълноценни тренировки. Така всички в отбора към този момент се готвят на цялостни обороти за безконечното дерби и треньорският щаб ще може да рачита на най-хубавото, с което разполага.

Денис Давидов съвсем несъмнено ще остане отвън групата поради квотата от трима отвън Европейски Съюз, които могат да попаднат измежду 18-те. В ЦСКА-София тя ще бъде запълнена от Али Соу, Евандро и Жеферсон, който най-вероятно ще бъде предпочетен пред Давидов поради по-големия му опит.

В стартовия състав на “червените” се чака да има четирима български състезатели - Петър Занев, Иван Турицов, Антов и Малинов, а чужденците ще бъдат седем - Густаво Бусато, Брадли Мазику, Албентоса, Бикел, Евандро, Соу и един всред Вив Соломон-Отабор, Енрике Рафаел и Едвин Джеси.

Португалецът Рубен Пинто ще остане на пейката, а сънародникът му Нуно Томаш към момента тренира самостоятелно, до момента в който чака да бъде преотстъпен. Предстои да стане ясна ориста и на Тонислав Йорданов. efbet Лига 21 кръг, събота 15 февруари  Левски 18:30предстои  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР