Изминалата 2018 година бе условно наречена „Зимата на биткойна“, понеже

...
Изминалата 2018 година бе условно наречена „Зимата на биткойна“, понеже
Коментари Харесай

Ето кой спечели най-много от спада на биткойна

Изминалата 2018 година бе условно наречена „Зимата на биткойна“ , тъй като цената на главната криптовалута през миналите 12 месеца падна с 80%. Но авторитетното издания NYT сподели, кой завоюва най-вече от обезценяването на биткойна. На мястото на криптовалутните вложители се наместиха хищниците от юридическите адвокатски фирми.

„Криптовалутният пазар се сви и в този момент всеки против всеки подава правосъдни искове“ – сподели Чанте Елижаде, студентка по прав в Бъркли и президент на локалния клуб за блокчейн законодателство.

Според нейните думи, зародилата през 2018 година атмосфера в криптовалутния пазар е „възхитителна“ за юристите в Съединени американски щати. Чиновниците от Комисията по скъпи бумаги и тържища (SEC) с всички сили насъскват юристите и поддържат правосъдните искове против всички, които смята за криптовалутни мошеници. В същото време, многочислените жертви на ICO обезверено желаят да си върнат изхарчените финансови средства. В резултат от тези настройки, атмосферата се нажежава, а активността за отбрана на ползите на потърпевшите процъфтява. Тези услуги напълно не са безвъзмездни.

„След като осъзнаят нежеланото си състояние, жертвите бързат да се извърнат към правист колкото се може по-бързо, тъй като виждат по какъв начин вчерашните криптовалутни бизнесмени се изнасят с парите отвън Съединени американски щати и пътуват към страни като Малта, където законите не са толкоз сурови“ – добави MIT.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР