Излизате заедно от известно време. Толкова много го харесваш. И

...
Излизате заедно от известно време. Толкова много го харесваш. И
Коментари Харесай

Той е срамежлив, но точно в това е неговият чар. Пази го

Излизате дружно от известно време. Толкова доста го харесваш. И доста се надяваш тези благосклонности да са взаимни. Но ти си момиче. Не може да признаеш първа възприятията си към него. Искаш той да направи тази стъпка. Но дали ще стане в миналото? Ще изрече ли на глас това, което сърцето му усеща? Или е прекомерно свенлив и стеснителен да го направи. Не може да чакаш нито минута повече. Това неведение те изтезава. А толкоз искаш да си с него. Само в случай че имаше метод да схванеш какво чувства…

Е, ние сме тук, с цел да ти помогнем. И метод постоянно има. Ето какво го издава, че те харесва.

Усмихва се около теб

Усмивката дава отговор на твоя въпрос. Ако той непрекъснато се усмихва, когато сте дружно – безспорно те харесва и намира за приятна компания. А стартира ли да се изчервява, това е сигурен знак, че се интересува от теб.

Усмивката издава това, което човек желае да скрие. Но несполучливо. Щастието и еуфорията, които изпитва, когато е към теб са неконтролируеми. И не се чуди за какво непрекъснато се усмихва с тази необятна усмивка.

Гледа те скрито

Може би прекалено много се тормози да те огледа в очите, когато и ти го гледаш. Затова избира да те следи скрито, само че това е толкоз сладко. Той е вдлъбнат до уши по теб. Гледа те с обич и удивление. Слуша деликатно всичко, което казваш и обръща внимание на дребните елементи. А и да не забравяме, че всички сме минали през това. И когато харесваме някого, желаеме непрекъснато да го гледаме.

Навежда взор

За разлика от уверените момчета, които ще се взират в очите ти, срамежливите в никакъв случай няма да имат смелостта да те погледнат право в очите. Всеки път, когато го погледнеш, той навежда глава и отклонява взор. Може би се тормози прекалено много и не желае да се издаде, тъй като се опасява, че може да бъде отритнат. Възможно е да изтълкуваш това неверно и да си помислиш, че той няма предпочитание да те огледа и не се интересува от теб. Но не бързай с изводите. Понякога мислим прекомерно неверно, настроени скептично и бъркаме доста. Защото най-после действителността се оказва напълно друга. И ненадейно приятна.

Езикът на тялото

Много пъти сме споменавали за нещата, които издава езикът на тялото. Понякога той е доста по-ясен и безапелационен от думите, за които все не ни доближава храброст да изречем. Когато сте дружно, обърни внимание на неговото държание. Ако непрекъснато се почесва, преплита пръсти или повтаря думи, сигурно е обезпокоен от теб. А в случай че беше апатичен, нямаше да се интересува, нали?

Изчервява се, когато приказваш с нея

Още един явен знак, който демонстрира, че той те харесва. Всеки път, когато приказваш с него, той се изчервява и леко усмихва. Знаем, че от дълго време не сте деца, само че се случва от време на време и на възрастните. Особено на тези, които са към момента срамежливи и притеснителни. Опитай се да се доближиш до него, когато сте единствено двамата. Ще видиш по какъв начин незабавно ще стартира да се изчервява. Още ли имаш подозрения?

Иска да те опознае

Може би няма смелостта да ти признае, че те харесва, само че пък не и това е най-важното. Всъщност, методът, по който се държи с теб е доста по-важно от всичко останало. Ако той желае да те опознае и да разбере всичко за теб

до най-малката детайлност, безспорно те харесва. И е по-добре да схванеш това по подобен метод, в сравнение с да ти каже единствено, че те харесва, само че думите му да не са подкрепени с дейности.

Опитва се да те зарадва

Винаги, когато си тъжна, той прави всичко допустимо, с цел да оправи настроението ти. Всеки ден ти повтаря какъв брой красива и специфична си. И по какъв начин заслужаваш единствено най-хубавото. Готов е на всичко, с цел да види усмивката на лицето ти. И е печален, когато ти се случи нещо неприятно или тъгуваш.

Пази го, блага. Такова момче е същинска благословия. И в случай че имаш привилегията да го срещнеш, за нищо на света не го губи. Направи всичко допустимо, с цел да го задържиш до себе си. Дай му късмет. И не се притеснявай от това, че е свенлив. Тези момчета са изключителна необичайност в днешно време. И тъкмо в неговия позор е чарът му.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР