Излизането по срещи не е толкова лесно, колкото изглежда на

...
Излизането по срещи не е толкова лесно, колкото изглежда на
Коментари Харесай

5 типа мъжете, които жените трябва да избягват на всяка цена

Излизането по срещи не е толкоз елементарно, колкото наподобява на пръв взор. Към него би трябвало да подхождате с огромно внимание и то освен за визията и държанието си. Трябва бързо да съумеете да „ прочитате “ мъжа против вас, с цел да не си губите времето и да не попаднете на някой умопобъркан, с който връзката ви да е обречена през цялото време. Ето и кои видове мъже би трябвало да избягвате непременно съгласно trafficnews.bg:
Г-н Само на думи
Той обича да приказва, да се хвали, да дава обещание, само че най-после не прави нищо по въпроса. От връщане на позвъняване, до правене на резервации или сменяне на елементарна крушка, този мъж е изцяло ненужен, защото на него не може да се разчита. Ще го познаете незабавно – приказва непрекъснато за себе си и качествата си.
Г-н Обърканият
Този образец няма концепция какво прави. Живее без посока, ден за дни, което го прави изцяло неперспективен и нерешителен и към вас. Един ден ще ви харесва, един ден не, ще би трябвало да се грижите и да го насочвате като учителка, тъй като той в никакъв случай няма концепция за нищо. С подобен човек няма да имате чувство за сигурност и за ден. Ще го познаете още в първите фрази – той ту споделя едно, след това се отмята и не пропуща да изясни по какъв начин харесва безгрижния си живот и по какъв начин не желае да се натоварва с мисли за бъдещето.

Г-н Призрак
Един ден е разполагаем, по-късно изчезва безследно за дни. После отново се появява и вашите страсти и мисли са комплицирани изцяло. Ако го попитате какво става и къде се е изгубил, ще ви отговори, че си измисляте и че си е тук и няма нищо ненормално в това да изчезва по този начин от време на време. Това също го прави обезсърчителен за връзка, тъй че не си губете времето ненужно с подобен човек. Уви, той няма да разкрие същността си незабавно, само че още първия месец по неговите изгубвания ще можете да го „ диагностицирате “.
Г-н Шовинист и Контрол фрийк
Той става нападателен при всяко разминаване на мненията ви или когато пожелаете нещо да стане по вашия метод. Вероятно ще ви нападна с думи, които ще ви обидят и ще ви наранят и ще се почувствате, като че ли вършиме всичко неправилно. Не попадайте в клопката на този вид мъже. За да разберете дали излизате с подобен, се пробвайте неколкократно да го провокирате с избрани въпроси и изявления и вижте по какъв начин ще реагира.
Г-н Мистериозен
Мистериозното постоянно е забавно, само че и то си има граници. Ако индивидът против вас по този начин и не ви допусне до себе си и неговите думи и държание ви карат да се сте в обаян кръг от въпроси, то вие няма по какъв начин да бъдете сигурни в него и връзките ви. Ще разпознаете този вид мъже по метода, по който уклончиво дават отговор на въпросите си или напряко ги подценяват.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР