Излизането на международния пазар е станало възможно заради развитието на

...
Излизането на международния пазар е станало възможно заради развитието на
Коментари Харесай

Българската онлайн компания Batteryland разширява дейността си в над 20 държави в Европа

Излизането на интернационалния пазар е станало допустимо поради развиването на логистичните услуги през последните години. Сайтът възнамерява и разширение на продуктовото си портфолио

 
-->
Българският онлайн магазин , профилиран в продажбата на акумулатори за преносими компютри и други мобилни устройства, към този момент оперира в над 20 страни в Европа. Цената на доставката е конкурентна, а срокът – приблизително 3 работни дни за страните от Източна Европа и 4-6 дни за Централна Европа.

“Онлайн пространството в композиция с единния европейски пазар дават доста добра среда за дребни български компании да уголемяват активността си в чужбина. Нашият екип от години има предпочитание да излезе на интернационалния пазар, само че едвам в този момент логистичните компании се развиха задоволително, с цел да можем дружно да предложим бърза и конкурентна доставка до съвсем всички страни в Европейски Съюз ”, разяснява Асен Георгиев, шеф на Батериленд ЕООД.

Към момента се правят доставки до България, Гърция, Румъния, Словения, Словакия, Хърватска, Унгария, Полша, Чехия, Нидерландия, Германия, Белгия, Австрия, Литва, Латвия, Естония, Испания, Дания, Италия, Испания, Люксемург, Португалия и Кипър.

В Batteryland клиентите могат да намерят батерии за преносим компютър, зарядни за преносим компютър, батерии за прахосмукачки, батерии за Bluetooth тонколони и други. Компанията възнамерява разширение на продуктовото си портфолио с нови категории акумулатори и зарядни през 2023 година, както и обезпечаване на опция за доставка от хранилища в Германия и Хонконг.

Онлайн магазинът е локализиран на 11 езика (български, гръцки, румънски, британски, немски, чешки, полски, словашки, словенски, хърватски и унгарски), което разрешава на клиентите в другите страни да откриват и поръчат нужните им артикули бързо и комфортно. В идващите месеци следва прибавянето на още четири езикови локализации – испански, италиански, нидерландски и френски.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР