Ню Йорк Джетс подписаха четиригодишен договор за избрания от първия

...
Ню Йорк Джетс подписаха четиригодишен договор за избрания от първия
Коментари Харесай

Джетс подписаха 4-годишен договор с играча от първия кръг Олу Фашану за 20,51 милиона долара. Офанзивният мач беше избран номер 11

Ню Йорк Джетс подписаха четиригодишен контракт за определения от първия кръг Олу Фашану за 20,51 милиона $ в понеделник.

Сделката с някогашния Пен Щатската атака е изцяло обезпечена и включва отборна алтернатива за пета година. Fashanu беше 11-ият избор предишния месец, откакто Jets се размениха с едно място надолу с Minnesota Vikings.

6-foot-6, 312 паунда Fashanu дава на Jets дълбочина на обновената им офанзивна линия, спомагателна отбрана за куотърбек Арън Роджърс и евентуален предстоящ титуляр.

„ Младежът е единствено на 21 години и даже не е надраскал повърхността “, сподели треньорът Робърт Салех малко откакто Фашану беше определен. „ И той влиза в обстановка, в която ще научи какво тъкмо е належащо, с цел да продължиш в тази лига. “

Фашану беше определен от Associated Press за първи тим на All-America и нападателен състезател на Big Ten на годината през предишния сезон. Той беше две години титуляр отляво за Nittany Lions и позволи единствено един уволняване през цялата си кариера в колежа.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР