Изкуственият интелект навлиза все повече във всички сфери на живота

...
Изкуственият интелект навлиза все повече във всички сфери на живота
Коментари Харесай

Изкуствен интелект ще помага на съдиите в Англия и Уелс: Ще замени ли AI адвокатите?

Изкуственият разсъдък навлиза от ден на ден във всички сфери на живота ни. От края на 2023 г. съдиите в Англия и Уелс към този момент публично могат да употребяват изкуствен интелект при писането на своите мнения по разнообразни каузи.

Представят най-новите технологии на ревюто CES 2024

Съдиите би трябвало да бъдат деликатни при потребление на изкуствения разсъдък , само че би трябвало и да подсигуряват, че поемат цялостна персонална отговорност за всичко, което афишират като решения.

Ръководството за съдиите в Англия и Уелс популяризира предизвестия за рестриктивните мерки на технологията и вероятните проблеми, ако даден арбитър не знае по какъв начин работи тя и по какъв начин да я употребява.

Най-търсения бот в известна платформа обаче не е известна персона

По този метод една от най-консервативните юридически системи в света се подреди измежду първите, които вършат стъпка в бъдещето. Мерките са продължение на извършената във Англия първа международна среща, която имаше цел да стартира регулирането на проникването на изкуствения разсъдък във всички сфери на обществото.

Според смели прогнози решението може да наподобява внимателно, само че в действителност е революционно. Чуват се и отзиви, че изкуственият разсъдък може да размени юристите, да оказва помощ при избора на правосъдни заседатели и даже да взема решение каузи.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР