Мълния рани 10 души в понеделник вечерта в източния германски

...
Мълния рани 10 души в понеделник вечерта в източния германски
Коментари Харесай

Мълния рани 10 души в Дрезден

Мълния рани 10 души в понеделник вечерта в източния немски град Дрезден. Четирима от тях са получиха тежки пострадвания, предадоха " Ройтерс " и Българска телеграфна агенция. Според представител на противопожарната работа двама мъже, на 27 и 30 години, са били сполучливо реанимирани след сърдечен арест.
Мълнията блъснала групата на брега на река Елба малко след 17:00 ч. Пострадали са три дами и седем мъже на възраст сред 26 и 41 години. Четирима от тях са с заплаха за живота. Според известията всички пациенти са получили първична незабавна здравна помощ и са били признати в болница. 
Полицията е отделила региона и е изпратила хеликоптер, с цел да откри други ранени, които може да са се разбягали. Спешните служби приканиха хората, които са били в региона, да потърсят незабавна здравна помощ, в случай че покажат признаци. " Ако изпитвате признаци като интензивен пулс, погрешен сърдечен темп или изтръпване на крайниците, апелирам, неотложно посетете доктор! “, се споделя в апела.  
Германската метеорологична работа в Лайпциг предизвести за мощна гръмотевична стихия в елементи от Саксония. За Дрезден те издадоха предизвестие за заплаха от гръмотевична стихия от равнище две от четири. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР