Изключително необичайни и дори смразяващи кадри се появиха във виртуалното

...
Изключително необичайни и дори смразяващи кадри се появиха във виртуалното
Коментари Харесай

Влак-призрак се появи в лондонското метро

Изключително необикновени и даже смразяващи фрагменти се появиха във виртуалното пространство. Милиони хора настръхнаха, откакто видяха видеоклип от камерите на метрото в Лондон. На него се вижда нереален трен, за чието наличие никой няма разумно пояснение.

Необичайното събитие е намерено инцидентно при инспекция на апаратите за видеонаблюдение. От направения запис излиза наяве по какъв начин на станцията идва безтелесен трен със светещи фарове.

Транспортното средство стопира за миг, като се чака от него да слязат някакви пасажери или да се качат други. Това обаче по този начин и не се случва.

Хората, които са на станцията, се държат по този начин все едно влакът не съществува, евентуално тъй като въобще не го виждат и чуват. След къса отмора влакът още веднъж поема на път, а в него по този начин и не се виждат пасажери, макар че е напълно транспарантен.

 Влак фантом Снимка: youtube

Този запис е много забавен. Едва ли е някаква машинация. Вероятно става въпрос за влак-призрак, допускат ловци на духове.

И макар че призраците на транспортни средства се срещат доста по-рядко от тези на хора и животни, мистиците твърдят, че те в действителност съществуват. По думите им най-популярни измежду тях са виденията на коли.

Да, автомобилите-призраци не са небивалица. Те се появяват ненадейно на трасето и се движат с доста висока скорост. Напълно допустимо е да имат тип на напълно същинско транспортно средство, единствено че при по-внимателно вглеждане, се вижда, че в колата няма нито пасажери, нито водач. Обикновено автопризраците се появяват в сектори, където е станало някакво съдбовно произшествие преди време. Загиналите не могат да намерят покой след злополуката и блуждаят в близост, търсейки отмъщение за гибелта си, изясняват експерти по мистичните въпроси.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР