Изключителна драма на туристическа дестинация със световна известност.55 са жертвите

...
Изключителна драма на туристическа дестинация със световна известност.55 са жертвите
Коментари Харесай

Покъртително! Какво остана от рая на Хаваите

Изключителна драма на туристическа дестинация със международна популярност.

55 са жертвите на огнения пъкъл на Хавайските острови, а хиляди останаха без дом. Полицията разгласи, че към хиляда души са в неопределеност.
-->
Дългата брегова линия, преди цялостна с живот, в този момент е изцяло унищожена. Изпепелени са коли, улици и домове.

„ Там долу е имало хотели, бизнес здания, заведения за хранене. В далечината се виждат останките, над които към момента се извиват пушеци. Във въздуха се носи тежка миризма на пушек. А тук, на пристанището, доста хора са се пробвали да се спасят от огъня “, разяснява Марта Келнер – кореспондент на „ Скай Нюз “.

„ Чухме детонации, писъци. Като във филм на ужасите. Три пъти звънях на полицията, споделиха, че не могат да стигнат до нас, най-после подредиха – " влизайте във водата ". В океана беше ужасно. Молех се и си споделях: " дано не загивам през днешния ден “, разяснява Идрис.

Идрис и съседът му Деймън скачат в океана. Прекарват три часа хванати са за парапета на кея, преди да бъдат избавени от лодка на бреговата защита.

„ Някои са открити в къщите си, под руините, държащи се за ръце. Огънят обкръжил къщите им, преди да съумеят да избягат “, споделя тя.

Условията остават рискови и непредвидими, предизвестиха огнеборците.

Ветровете, провокирани от урагана " Дора ", както и ниската мокрота на въздуха, са отговорни за разрастването на пожарите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР