Изказванията на Илон Мъск влияят силно на котировките на компании

...
Изказванията на Илон Мъск влияят силно на котировките на компании
Коментари Харесай

Илон Мъск вижда Dogecoin като „бъдещата валута на Земята”


Изказванията на Илон Мъск въздействат мощно на котировките на компании и валути
(снимка: Elon Musk / Twitter)

Наскоро Илон Мъск се „ изясни в обич ” на биткойн, само че в този момент шефът на Tesla е изцяло захласнат от криптовалутата Dogecoin, която – по неговите думи – е „ бъдещата валута на Земята ”.

Както всекидневно, Мъск употребява страницата си в Twitter, с цел да прокарва своите хрумвания за нови софтуерни пробиви. Този път шефът на Tesla разгласява, в която изиска неговите почитатели да дефинират валутата на бъдещето, като изборът се свежда единствено до два отговора – Dogecoin или „ всички останали криптовалути дружно ”.
още по тематиката
В изследването към този момент са взели участие повече от два милиона души! Не е изненадващо, че с наличните варианти точно Dogecoin заема първото място в анкетата с явно преимущество.

По-рано Мъск изясни за какво Dogecoin е толкоз добра: с цел да я купите, не е належащо да имате голямо положение или хиляди долари в сметката си, защото цената на Docgecoin се пресмята в центове.

Но на фона на изказванията на Мъск, Dogecoin стартира да нараства – с 16% през миналия ден. Вероятно в близко бъдеще растежът на „ бъдещата валута на Земята ”, съгласно Илон Мъск, ще продължи.

И други изказвания на бизнесмена, даже просто мнения за някоя услуга, въздействат мощно на акциите на компанията, която ги предлага.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР