Изказване на треньора на Спартак (Варна) Димитър Димитров-Херо заяви, че

...
Изказване на треньора на Спартак (Варна) Димитър Димитров-Херо заяви, че
Коментари Харесай

Херо :Чужденците, които пристигат в Спартак , не са в добро кондиционно състояние

Изказване на треньора на Спартак (Варна) Димитър Димитров-Херо съобщи, че представянето на тима в днешната контрола против втородивизионния Добруджа от надалеч мечтаното, макар успеха с 4:1.

" Не съм доста уверен, че има придвижване напред заради простата причина, че има хора, които са с нарушена подготовка. Особено чужденците, които идват, не са в положително кондиционно положение. Първо би трябвало да са в нужните килограми и по тази причина се получи дисбаланс в играта на нашия състав, само че като цяло, макар умората, тъй като ние упражняваме всеки ден двуразово, откъм предпочитание и мотивация - нямам искания.
 Здравко Димитров благодари на Спартак (Варна), само че пропусна Левски
Здравко Димитров благодари на Спартак (Варна), само че пропусна Левски

" Благодаря за поддръжката и разбирането "

Но в тактически и градивен проект има още какво да се желае. Смених системата в мача, тъй като нямахме външни хора. С излизането на Лерой Микелс, знаете, че запазихме Родни Антуи, който имаше леки проблеми. С напускането и на Здравко Димитров ние останахме с липса в тази позиция, само че уповавам се до началото на шампионата да дойдат хора, с цел да можем да бъдем доста по-балансиран състав, който да играе в един и същи жанр, в една и съща скица, с цел да могат да се изчистят функционалностите на обособените футболисти. Виктор Митев напусна в резултат на удар, не мисля, че е толкоз рисково ", разяснява Димитров.

Спартак (Варна) отпътува на следващия ден за предварителен лагер в Турция.

" В Турция би трябвало да пристигна към този момент Иван Йорданов от Лудогорец, чакаме още един футболист, само че не желая да разясня авансово имена, тъй като може и нещо да се случи. Ако изникне в последния миг нещо, което да задоволи нашите условия - несъмнено няма да се откажем, тъй като групата към момента не е цялостна. Ляв краен бранител ще търсим, тъй като на тази позиция имаме единствено Виктор Митев, тъй че би трябвало да имаме някакъв заместител.

В момента като нападатели имаме Жоао Марио, Денис Баланюк и Андриан Димитров, тъй че трима души са ни задоволителни. Плюс това чакаме и Мозиньо, който има подписан контракт. Той е най-подготвеният футболист, за него не се тормозя, че ще пристигна в неприятно положение, тъй като сега играе. При него са визови проблемите.

Той е дясно крило, само че е малко по-прибран към централната ос. Много пряк футболист, с доста добра техника. Смятам, че той ще усили доста нашата мощност в офанзива. Лерой Микелс когато влезе в нужните килограми, тъй като в този момент играе с плюс няколко от горната страна, считам, че той е много класен футболист и ще покаже своето равнище ", сподели още Димитров.
 Спартак (Варна) реализира втора победа в контролите
Спартак (Варна) реализира втора победа в контролите

Момчетата на Димитър Димитров-Херо надвиха над Добруджа с 4:1
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР