Личният наставник на Стилияна Николова - Валентина Иванова е изключително

...
Личният наставник на Стилияна Николова - Валентина Иванова е изключително
Коментари Харесай

Валентина Иванова пред БНТ: Стилияна Николова получава оценките, които заслужава

Личният ментор на Стилияна Николова - Валентина Иванова е извънредно радостна, откакто нейната възпитаничка стана безспорна европейска шампионка в многобоя по художествена гимнастика на шампионата в Будапеща.

Гимнастичката заслужи златния си орден с безапелационна преднина от 4 точки пред втората София Рафаели.

" Искам да изкажа признателност към екипа, който стои зад нас. Изключителна съм щастлива. Поздравявам Стилияна Николова и нейните родители. Честито на цяла България. Топката е нейния шедьовър. Тя получава оценките, които заслужава. Стилияна напредва в работата върху страстите си. На две европейски шампионати тя взе бронзов орден. Това е пътя към златото. Преди да излезе и споделих, че може всичко и би трябвало да се бори на всеки детайл. Утре чакам безусловно същото. Да бъде съсредоточена до края и да изиграе съчетанията си ", показа тя в изявление за Българска национална телевизия.

Боряна Калейн приключи четвърта в многобоя.

" Боряна е доста умел играч и положително момиче. Пожелавам й триумф на следващия ден на финалите. Вярвам, че ще успее. Това, че двете се поддържат е нещо прелестно. Радвам се за екипността на целия щаб ", добави Иванова.

Можете да гледате цялото изявление във видеото .



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР