Изчетох становището на прокуратурата по случая с . Обобщавам там

...
Изчетох становището на прокуратурата по случая с . Обобщавам там
Коментари Харесай

Раните, причинени от Вергов са факт, защо продуцентът Милошев мълчи по казуса

„ Изчетох мнението на прокуратурата по случая с. Обобщавам там какво написа. Диана Димитрова е бита, има доказателство за нанесени леки телесни вреди. (уточнявам, че тежки вреди са, когато има счупвания и породени увреждания). Снимките й са същински, това не е грим. Няма задоволително доказателства, че Юлиан Вергов е нанесъл побоя, по тази причина не образуват досъдебно произвеждане. Това е.

 

За да има доказателства в тази история са нужни показания на очевидци.

 

Според описа на Диана в показанията тя е влезнала в гардеробната, където Вергов се е преобличал, с цел да изяснят скандал между тях. Не споделя какъв. Казва, че са имали интимни връзки.

 

Вергов я е блъснал в стената, при което тя пада и той я рита с обувка в лицето. След това излиза.

 

В гардеробната влизат хора от екипа и гримьорката третира лицето й със замразяващ спрей, с цел да не се появят отоци и да се затрудни снимането на сериала.
Вергов в същото време е извикан на диалог от продуцента Милошев. След това Милошев вика и Диана и я натиска да не подава сигнал в полицията.

 

Според описа на Вергов в показанията Диана е влезнала в гардеробната след него. Препречила му е пътя да не може да излезе, той я блъснал и излязъл, а Диана нещо залитнала и паднала, като съборила един щендер. Не са имали интимни връзки. Бил обиден от есемеси до щерка му. Установил, че двете си водят преписка по телефона. Съдържанието го вбесило.

 

Пред прокуратурата твърди, че се ядосал от думи на Диана по адрес на фамилията му.
По-късно оставя публиката да разяснява някакви недомлъвки за сякаш полови есемеси, само че пред прокуратурата не споделя това. А и в случай че става дума за дълга преписка, незвучи като щерка му да е била обезпокоена или афектирана от диалозите. Ако счита, че те са били рискови, за какво не подава сигнал в полицията?

 

Какво споделя свидетелката, която била сякаш в гардеробиерната. Диана влезнала след Вергов, помолила я да излезе, само че тя останала. Актьорите се скарали. Вергов блъснал Диана и излязъл. Диана паднала и я затрупали облекла. Нищо й нямало по-късно.
Думите й се удостоверяват от още двама от екипа, които са влезнали в гардеробиерната и са помогнали на лежащата на земята Диана да стане. Едната е въпросната гримьорка,която е третирала пострадванията,които обаче ги било нямало.
Няколко въпроса имам:

 

1. Диана е бита и прокуратурата оповестява, че пострадванията й са действителен факт. Диана е влезнала здрава в гардеробиерната и е излязла с пострадвания, които би трябвало да се третират. Там е бил Вергов и въпросната свидетелка. Въпрос: все някой значи е набил Диана. Вергов, свидетелката или щендерът? Вергов и компания настояват, че е щендерът.

 

2. Евтим Милошев е приказвал и с двамата. Евтим Милошев не излезе нито да удостовери, нито да отхвърли, че е имало принуждение. Защо не поддържа Вергов, откакто всички неприсъствали на сцената и изобщ онаоколо другари на Вергов направиха такива самоотвержени иобидни за Диана изявления?

 

3. Какви са есемесите, откакто те са повода за абсурда? И Вергов не споделя, единствено били доста страшни. Ако са страшни, за какво не е подал сигнал в полицията?

 

4. Имал ли е интимни връзки с Диана, тъй като това прави възможен побой от хулиганска демонстрация домашно принуждение? Защо, в случай че е нямал никакви връзки, Диана ще разяснява фамилията му и ще желае да се обясняват в съблекалнята - в смисъл... всички имаме сътрудници и от време на време спорим с тях, ма кой търчи след сътрудник някъде да му се моли и плаче просто ей по този начин? Значи това са някакви по-специални връзки, с цел да има подобен съкровен сканадал.

 

5. Диана споделила на свидетелката, че Вергов я е ритнал с крайник в лицето. Свидетелката й споделила: не бе, не те е ритнал. Това звучи малоумно. Също по този начин двамата, влезнали в съблекалнята и вдигнали Диана от земята. Обаче тя по този начин там просто с илежала или какво?

 

6. Защо никой от екипа, участвал на сцената, не излезе да отбрани обществено Вергов, откакто двамаса го създали пред прокуратурата, само че надалеч не всички, взели участие в това. Как вдигаш жена, паднала на пода и й третираш пострадване на лицето и по едно и също време с това твърдиш, че нищо не е станало. Да излязат и да кажат, не е правилно. Какво ги тормози? Или са го разказвали и на други хора и може някой да ги засече в неистина?
ПС Извод: me too канселира артисти в Холивуд, ма артисти в България анулират me too. Тука е по този начин ”, написа в персоналния си Facebook профил известната журналистка Капка Тодорова от Берлин.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР