Ивет Лалова ще прикове вниманието към себе си по по-различен

...
Ивет Лалова ще прикове вниманието към себе си по по-различен
Коментари Харесай

Ивет Лалова с първи майсторски клас

Ивет Лалова ще прикове вниманието към себе си по по-различен метод. Топатлетката на България ще излезе пред българска аудитория в нова светлина. Ивет ще опише всичко, което е научила за успехите, и ще се опита да въодушеви хората, че всеки триумф е вероятен.

Как да повярвате в себе си, по какъв начин да продължите след загуба и по какъв начин да станете първенци във вашата персонална конкуренция? В първия си майсторски клас на 25 ноември в Интерпред, зала " София " Ивет ще опише наученото на пистата, с цел да укрили своята аудитория в залата.

През последното десетилетие, още до момента в който се състезава на най-големите спортни конгреси – олимпийски игри, международни и европейски шампионати и други конгреси, Ивет стартира работата си с компании, изпълнителни шефове, спортисти и младежи, на които доверява техниките си за мотивация, дисциплинираност и убеденост. Днес знанията ѝ към този момент доближават до по-широката публика в серия от майсторски класове.

" За първи път излизам пред вас, българската аудитория, по по-различен метод. За да ви опиша всичко, което съм научила за успехите, да ви вдъхновя, че всеки триумф е вероятен!
Ще ми бъде извънредно прелестно да се забележим и да споделим дружно първия ми майсторски клас " Всички вероятни победи ", написа българската атлетка.







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР