Ивелин Попов се завърна на Герена. Днес бившият капитан на

...
Ивелин Попов се завърна на Герена. Днес бившият капитан на
Коментари Харесай

Попето: Подредил съм си къщичката и нямам нужда от заплата

Ивелин Попов се завърна на " Герена ". Днес някогашният капитан на националния тим бе публично показан като футболист на Левски. Атакуващият футболист приказва пред медиите при представянето си.

„ Първият контакт го осъществихме със Станимир Стоилов през ноември. Не е имало съмнения и мисли да приема предлагането. Конкретният отговор го дадох края на март началото на април “, съобщи Попов.

„ Минаха към 17 години. Знаете, че на 17 години мислиш по друг метод. Тогава съм желал да ми се даде по-бързо късмет. Когато си млад бързаш и кръвта ти кипи. Така се е получило. Моят път съм го извървял удачно. Левски го имаше, когато ме нямаше и ще продължи постоянно. Връщам се с упоритост и мотивация, Левски да е мощен тим, да печели трофеи и купи. Искам да се потвърдя на ръководителите, тъй като когато бях дете им се възхищавах. Това е моята мотивация “, добави още той.
Снимка: БГНЕС  Попето: Подредил съм си къщичката и нямам потребност от заплата
„ Много неща ме накараха да се върна. Имам доста другари левскари, които ме срещнаха. Преди мача с Лудогорец един човек е имал два билета допълнително и желал да ги подари, само че хората на опашката са желали да си купят билет, с цел да оказват помощ. Искам и аз да дам нещо на Левски. Подредил съм си къщичката и нямам потребност от заплата. Много ми липсваше. 12 години в чужбина. Това е лагер. Тук ще продължи да е по този начин. Влизам си в същия коловоз, както в чужбина “, сподели нападателят..

„ Познавам всички и съм благополучен, че със Сочи ще приключим втори или трети. Новият ми клуб е притежател на Купата и е доста радостно за мен. Цялото семейство е щастливо (б.а със сълзи на очи). Не желая да рева, само че като приказваме за Левски ти трепва под лъжичката. Много пъти съм споделил, сменил съм доста треньори, Станимир Стоилов и Курбан Бердиев съм научил най-вече. Казват ти неща, които ти оказват помощ за цялостен живот. Съдбата си знае работата и съм щастлив, че по този начин се случи.
Снимка: БГНЕС  Попето: Подредил съм си къщичката и нямам потребност от заплата
„ Потенциалът на Левски е подобен, че на нито един пост не отстъпваме на нито един тим. Сигурен съм, че идващият сезон ще изглеждаме по-солидни. Оферти имах. Със сигурност финансовото положение на Левски не е цветущо, само че не съм ги разглеждал другите. Когато Стоилов ти се обади е чест. Позицията ми на терена не сме я обсъждали. За Левски и Стоилов ще направя доста повече от това, което правех на открито “, добави още той.

„ Не са ме търсили други тимове. За брачната половинка ми не знам, само че мисля, че няма желание да се връща на сцената. Искам да сбъдна своята фантазия и на фамилията ми. Амбицията ми е огромна. Длъжен съм да има трофеи, купи, наслада и обич, тъй като тя в този момент крепи Левски. Позитивната сила и любовта значат повече от парите. Вчера се появих в съблекалнята и най-радващото е, че по-младите желаят да прогресират. Винаги съм отворен да дам съвет. От по-опитните младите ще попиват “, сподели Попето.
Снимка: БГНЕС  Попето: Подредил съм си къщичката и нямам потребност от заплата
„ Най-обичам да играя в средата на терена, само че през годините съм бил потребен и на други позиции. Всеки треньор преценя. Нямам визия дали други футболисти биха се върнали в Левски. С ЦСКА Москва се контузих имах недоизлекувано разтежение и към до три седмици всичко ще бъде наред. Искам да благодаря на Сочи, тъй като ме пуснаха да се церя в България. Признателен съм им. Искам след няколко години още веднъж да има конференция и да съм съумял с Левски. До момента съм се справил в кариерата си. Времето ще покаже дали синът ми ще играе. Всичко си е в неговата глава и крайници.
Снимка: БГНЕС  Попето: Подредил съм си къщичката и нямам потребност от заплата
„ В чужбина се тренира по-различно и съм щастлив, че съм добре квалифициран. Чувствам се с доста сила. За националния тим споделих, че ще дам път на младите. Ясен Петров ми се обади и ми сподели, че с каквото можем ще сме си потребни. Но по-късно не сме се чували. Бях подготвен да оказа помощ. Преди години имаше оферта от Лудогорец, само че няма смисъл да се връщаме обратно. И освен от Лудогорец. Имах оферта и от Левски по времето на господин Божков, когато бе на „ Герена “. Беше умопомрачителна, само че в този момент мисля, че пристигна момента. “



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР