Иван Христов и Андрей Арнаудов организират нов кариерен форум. Той

...
Иван Христов и Андрей Арнаудов организират нов кариерен форум. Той
Коментари Харесай

Иван и Андрей правят нов кариерен форум в Русе


Иван Христов и Андрей Арнаудов провеждат нов кариерен конгрес. Той ще със състои на 25 ноември в Русе и е изцяло безвъзмезден. Традиционно лекторите на Bulgaria wants you са топ мениджъри , известни и съумели българи, и хора, които са впечатлили със своите бизнес истории. Към момента като част от лекторския състав са оповестени Антъни Христов – международно прочут живописен шеф и дизайнер на продукцията за награждаваното анимационно студио Pixar, както и артистът Александър Сано и Юлияна Дончева.

“Щастлив съм, че единствено месец след огромното ни събитие в Мюнхен идваме в Русе. В Германия близо 1000 българи посетиха кариерните щандове и лекции. Надявам се в Русе хората да научат, че могат сполучливо да се развиват в България, вместо да емигрират, както от презентациите на гост-лекторите, по този начин и от другите оферти за работа. “ - показа тв продуцентът Андрей Арнаудов.

Юлияна Дончева също не крие, че емиграцията на младежите е мъчителен за нея проблем. Тя е майка на две деца и е на мнение , че те би трябвало да живеят и развиват в България, тъй като страната ни има потребност от окуражени и образовани персони, които да я съставляват. 

„ България има потребност от силата, гения и модерната визията за бъдещето на всеки един младеж. Реализирайте фантазиите си тук, тъй като вашият възторг ще промени живота на всички нас. “ – споделя Юлияна.

По време на форумът “Живот и кариера – за какво в България ” ще има и кариерен конгрес, на който български и интернационалните компании ще срещнат гостите с съответни работни оферти.

Събитието на 25 ноември е гратис , само че изисква предварителна регистрация на уеб страницата на платформата 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР