Италианецът Матео Беретини оформи младежкото каре, което ще си оспорва

...
Италианецът Матео Беретини оформи младежкото каре, което ще си оспорва
Коментари Харесай

Матео Беретини оформи младежкото каре, което ще си оспорва титлата в Шанхай

Италианецът Матео Беретини оформи младежкото каре, което ще си оспорва купата на шампионата " Мастърс " 1000 в Шанхай. Полуфиналистът от US pen 2019 се наложи над първенеца от ATP 500 в Пеки Доминик Тийм със 7-6(7), 6-3 и на следващия ден ще спори с германеца Александър Зверев.
 Александър Зверев постави завършек на фантазията на Роджър Федерер за трета купа в Шанхай
Александър Зверев постави завършек на фантазията на Роджър Федерер за трета купа в Шанхай

Германецът осъществя едвам шестия си мачбол в труисетовия театър

Срещата беше извънредно оспорвана и решена в дребните елементи. И двамата завоюваха по 68 точки. В първия сет нямаше пробиви, като единствено в седмия гейм Тийм имаше една опция за пробив.

В тайбрека Беретини водеше в резултата и стигна до 6-4 след два мини пробива. Австриецът не се съобщи и също стигна до опция да завоюва частта при 8-7. Тогава италианецът сервира безапелационно и след неточност на противника си измъкна частта след 10-8 за 57 минути.

Във втория сет продължи размяната на бързи сервис геймове. В седмия Беретини осъществя третата си опция за пробив и поведе с 4-3. Това бяха единствените благоприятни условия за брейк за италианеца.

Матео стигна до два мачбола при 5-4. Доминик не се съобщи и обърна нещата до две благоприятни условия за пробив в негова изгода. Тогава австриецът се изнерви стартира да спори със съдията и загуби последните три точки в мача.

Така трима участници на Sofia Open 2019 ще играят на следващия ден на полуфиналите в Шанхай - Даниил Медведев (Русия), Матео Беретини (Италия) и Стефанос Циципас (Гърция). Първият полуфинал е сред Медведев и Циципас.
 Стефанос Циципас детронира Новак Джокович в Шанхай
Стефанос Циципас детронира Новак Джокович в Шанхай

Гъркът направи поврат против международния №1

За страдание на китайските фенове на тениса двама от най-великите - Новак Джокович (Сърбия) и Роджър Федерер (Швейцария) отпаднаха през днешния ден.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР