Историята на Суперлигата няма край. УЕФА излезе с официално съобщение,

...
Историята на Суперлигата няма край. УЕФА излезе с официално съобщение,
Коментари Харесай

УЕФА се чуди как да накаже Реал Мадрид, Барселона и Ювентус

Историята на Суперлигата няма край. УЕФА излезе с публично известие, в което афишира, че са назначени инспектори по нравственос, които ще проверяват всичко, което се е случило и дали е допустимо тимовете на Реал Мадрид, Барселона и Ювентус, които към момента не са се отказали от новия план да бъдат осъдени.

„ В сходство с член 31, параграф 4 от Дисциплинарния устав на УЕФА, през днешния ден са назначени инспектори по нравственос на УЕФА, които да проведат дисциплинарно следствие за вероятно нарушаване на правната рамка на УЕФА от Реал Мадрид, Барселона и Ювентус по отношение на плана, наименуван „ Суперлига “, се споделя в известието.

Според някои информации, президентът на УЕФА Александър Чеферин е допустимо да предложи изваждането на Реал Мадрид, Барселона и Ювентус от евротурнирите за две години. Това се чака да стане след финала на Шампионска лига на 29 май.

Както стана ясно клубовете, които публично анонсираха отдръпването си от Суперлигата, няма да се сблъскат с сходни наказания. Но наказванията на Барселона, Реал Мадрид и Ювентус, които към момента са членове на плана към момента не са оповестени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР