Пчели! Тези сладки, но досадни насекоми обичат да излизат от

...
Пчели! Тези сладки, но досадни насекоми обичат да излизат от
Коментари Харесай

Отървете се от пчелите тази пролет с тези съвети и методи

Пчели! Тези сладки, само че досадни инсекти обичат да излизат от скривалището си при започване на пролетта, тъй че в случай че смятате, че ще потърсите варианти за унищожаване на пчели по-рано, в сравнение с по-късно - тогава това управление е за вас. Очертахме някои безвредни и хуманни способи да помогнете да отървете дома или двора си от блестящо оцветените летящи жилка.

Повечето пчели са склонни да бъдат привлечени от сладки и сладки неща: храна, питиета, нектар от цветя, всички тези хубави неща. Вашата градина може да призове медоносни пчели или пчели дърводелци, последните от които евентуално ще гнездят в околните дървета или дървени структури. Така че, в случай че имате проблем с пчелите на закрито, може да желаете да се огледате за прикрито гнездо на дърводелски пчели.

Но по какъв начин тъкмо да се отървете от пчелите по етичен метод? Освен в случай че нямате другар, който е пчелар -- следователно за какво четете това? -- може да сте озадачени. Преди да се обадите на локалната компания за битка с вредителите, ето няколко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР