Историите за вещици интригуват хората от древни времена. Винаги се

...
Историите за вещици интригуват хората от древни времена. Винаги се
Коментари Харесай

Четири реални истории за вещици

Историите за вещици интригуват хората от антични времена. Винаги се е търсел отговор на въпроса – в действителност ли съществуват.

Тези същества са спрягани като приказни облици, вечерящи с дребни деца и като действително съществуващи дами, осъществяващи връзка с Дявола.

 Магьосница

В предишното църквата е преследвала и убивала всяка обвинена жена, която близките считали за магьосница. Днес тази процедура е изкоренена, макар че не престават да се появяват свидетелски разкази за съществуването на вещерство.

 Магии

Странен случай се случва на две дами, които пътували с каруца, когато към тях се доближава малко бяло агне. Жените вземат решение да вземат животното със себе си.

След няколко минути конят, който теглил каруцата, се разтревожил без забележима причина. Когато двете дами се обърнали, видели че агнето се е трансформирало във вълк. Той слязъл от возилото и се разсмял с човешки смях.

 Вещица

Друга забавна история е разказана от студент, който станал жертва на ужасяваща преживелица. Младият мъж наел дребна стая, с цел да се приготви за сесията.

Вечерта се стреснал от чудноват звук. Когато погледнал през прозореца, видял хазайката си да драска с нокти, а очите ѝ били заместени от две огромни черни дупки.

Репортер от съветски вестник свидетелства за жена, която обръщала икона и кръст надолу, прошепвала проклинание и плюела върху тях. Свидетелят ужасено споделя по какъв начин тази жена, като същинска магьосница, е умъртвила и разчленила котка, от която е направила торба.

Странен случай се случва с младо момиче, пътуващо с татко си към Полша. Двамата вземат решение да отседнат в дребна къща. През цялата вечер момичето изпитвало безпокойствие и не успявало да заспи. Решава да светне лампата и когато го прави, вижда дребна мишка.

Изплашена от гризача, тя отваря врата, с цел да излезе, а момичето още веднъж ляга в леглото. Ненадейно през вратата влиза нейна остаряла съученичка, която я подканва да се реалокира, с цел да легне до нея.

Когато „ остарялата ѝ позната “ ляга, момичето усеща извънредно леденостудените ѝ крайници. На сутринта „ съученичката “ изчезнала. Заинтересована от невероятната преживелица, младата дама се обадила на остарялата си другарка, която я уверила, че не е напускала града и не я е посещавала.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР